Saknar att träna!

Ja, jag har nog inte tränat på tre veckor nu och jag saknar det något otroligt. Jag saknar att svettas som en gris, känna den brännande känslan efteråt, samt vara nöjd med min dag och somna med ett leende på läpparna.
 
Jag har varit lite krasslig i tre veckors tid. Ni vet, snorig, hostig och allmänt halvhängig men inte så pass att det brutit ut till något. Det har ändå känts ansträngande med att till och med klä på barnen på jobbet så därför har jag valt att inte träna. Dessutom skadade jag foten på något sätt för snart två veckor sedan.
 
Jag vet, det låter som undanflykter men man ska vara rädd om sin kropp. Vi har bara en.
 
Illamåendet och magontet släpper inte. Känner ingen hunger, enbart ett sug att äta något som är iskallt. Jag vill känna kyla i magen. Skumt va?

Jag kom på att jag missat två gruppträffar på Xtravaganza också, samt ett möte som jag skulle ha med min hälsocoach. Skitbra Linda! Måste nog ringa dit och prata lite med dom tror jag..
 
Annars så ser livet lite ovisst ut just nu. Mitt fasta vikariat går ut idag och jag återgår till att hoppa rundor i kommunen i väntan på att något nytt ska dyka upp.. Dessutom går mitt kontakt ut den 28 mars och alla vi anställda har blivit uppsagda då företaget inte vet vad som kommer hända. Behovet i kommunen finns ju kvar, men frågan är vem som kommer få ta över... Känns nästan bäst att söka efter något annat ifall allt går åt skogen.
 
Med nya kärleken går allt toppen. Jag trivs som fisken i vattnet med honom. Han är så fin.
 
Yes, då har jag ventilerat mig lite igen. Ska komma igång och blogga i full fart igen.
 

Jag i Småland för snart ett år sedan.

Kommentarer
Postat av: Therese

Hej!
Frysa ett helt år???
Jag går ju fortfarande ner i vikt så jag har knappast stabiliserat mig heller ;(
Fan då..det kommer vara kallt för mig ett bra tag över haha

Korven innehåller 14g protein /100gram. Då det är en bra korv. jag älskar ju korv men försöker välja en lite mer köttig och nyttig.
Jag äter ju inte som nu på xtravagansa, för ni äter väl inga kolhydrater va?? Jag måste äta ett viss gram kolhydrater varje dag.
Plus att ni äter massa grönsaker vilket är nyttigt men för mig är det inte livsviktigt, tar för mycket plats i lilla magfickan och innehåller knappt någon näring. Men nu har jag liksom kommit på att jag verkligen älskar grönsaker så jag äter det ändå ;)

lång kommentar haha!
Hoppas du kan komma igång att träna snart, så jäkla kul o härligt ;)

2013-02-28 @ 19:50:09
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Fia

Har varit krasslig i 2 veckor snart, riktigt ledsamt. Läkaren sa till mig att de kunde hålla i sig 2-3 veckor om man hade otur :/

2013-03-03 @ 22:50:52
URL: http://fiasfight.blogg.se
Postat av: angelica

Du är så fin Linda!

2013-03-09 @ 16:58:21
URL: http://snultan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0