Naaawww

Imorse vaknade jag av att A låg inne på toa och kräktes. Stackarn! Så dagen idag blev ju inte alls som planerat. Strålande solsken ute och jag skulle helst av allt vilja gå ut på en promenad men det känns dock som att det kan vara något på gång i min mage också. Har redan vart på toa tre gånger haha. Nåja, hoppas det bara är något vi ätit.
 
Mina fina ligger och sover i soffan och jag ser på Sons of Anarchy igen. Myspys!
 

Kommentarer
Postat av: A

Wow, du har problem va? Jag har följt din blogg i två år och klickat mig in här någon gång i veckan för att läsa. Är det något konstigt att jag fortsätter? Och varför tar du åt dig om det jag skrivit om du inte känner igen dig i det?

Jag har inte någon gång skrivit något kränkande till dig, men nu satte du ribban lågt. Ska jag "röra på fläsket" tycker du? Ja, det kom från rätt person. Jag lider av en allvarlig kronisk sjukdom och har mått piss senaste året och KASKADSPYR vid för stor fysisk ansträngning. Trots detta promenerar jag 60 minuter VARJE MORGON innan jag åker till jobbet, medan du ligger där med din skadade nacke och berättar att du måste äta onyttig mat för att du "inte vill bli dömd på förhand". Men visst, det är bara DINA "ursäkter" som är giltiga såklart (eller nej "medvetna val" kallade du det). Fy fan vilken äcklig människa du är. Att du ens har mage att skriva så till mig är för mig helt jävla otroligt.

Och du, inte ETT ENDA ORD på min blogg har handlat om dig. Jag tog bort dig från facebook för att vi faktiskt inte är vänner - vi har inte träffats på... ptja, minst 10 år? Det är ju inte direkt så att vi har kontakt heller, och därför rök du. Det innebär ju inte att jag inte är intresserad av vad som händer i ditt liv och (faktiskt) ville att det skulle gå bra för dig. Men du överanalyserade min kommentar totalt och var helt enkelt OTROLIGT kränkande mot mig. Dessutom är jag inte ett dugg avundsjuk på dig. Vad skulle jag vara avundsjuk på mer exakt? Och om du menar att jag är avundsjuk på Lotta eller Anna? HAHAHAHAHA! Ja, jag är jätteavundsjuk. Verkligen. Det kan ju bara helt enkelt inte vara så att jag faktiskt ÄR lycklig nu? Det är helt omöjligt! Ja, Gud ja! Jag råkar bara ha en underbar pojkvän, ett arbete jag trivs med och vänner som bryr sig om mig. Men jag kan ju absolut INTE vara lycklig, utan jag måste helt enkelt vara avundsjuk. Mm, så är det. Det har Linda sagt och hon har ju "it all figured out".

Men det är sådant ni sitter och pratar om alltså? Kommer på egna teorier om att jag spionerar på er och är avundsjuka på era liv? Herregud. Det säger ju mer om er än mågot annat. Era liv måste ju vara otroligt trista om ni måste prata om mitt?

Helt ärligt så hoppades jag faktiskt på att Lotta skulle höra av sig och be om ursäkt för att hon glömt bort mig. Anna skiter jag i eftersom jag vet hur mycket skit hon snackat om mig, men jag saknade Lotta. Men eftersom att hon struntade i mig valde jag att strunta i henne också. Jag är JÄTTELEDSEN för att Lotta skiter i mig. Vi var vänner i nästan 20 år och jag älskar henne in i döden. Men jag pallade inte att vara bortglömd. Speciellt inte när jag mått så dåligt som jag gjort och hon visste om det. Men det skiter ju du i, för du är ju helt övertygad om att det är någon konspiration och att jag spionerar och är avundsjuk. Jag är inte ett dugg avundsjuk, jag saknade bara min vän. Min barndomsvän som jag stöttat och stått bredvid i alla väder - men som sket i mig när jag behövde henne. Jag kände mig sviken, värdelös och sårad. Men mina känslor verkar ju inte vara viktiga alls, utan jag är tydligen bara äcklig, fet och värdelös enligt dig (och dem?) eftersom att du skriver som du gör till mig.

Dessutom så tycker jag inte att jag är feg. På vilket sätt är jag feg? För att jag inte vill vara vän med Anna och Lotta längre, som endast ringer om de vill ha något från mig? Som inte kunde höra av sig för att fråga hur det var med mig? Va? På vilket sätt är JAG feg för att jag helt enkelt sa ifrån? Va? Och på vilket sätt har DU med det att göra? Varför kan inte DE höra av sig och prata, istället för att DU som inte har ett skit med saken att göra skriva något så fult och elakt till mig?

Du är en liten, liten människa Linda. Du skönk EXTREMT i mina ögon. Det märks att du hamnar i försvarsinställning och tror att du är någon slags "övermänniska".

Och du, jag läser varken Annas eller Lottas bloggar. Jag läser (eller rättare sagt läste) din eftersom att jag var intresserad av att följa dig. Men synd att intresset misstolkades som något slags "spejande" och att du skulle börja kränka mig.

Hoppas livet går bra för dig i alla fall, din lilla människa. Allt handlar inte om dig, men jag antar att du är för egocentrisk för att inse det.


Tack för att du fick mig att gråta btw. Det behövde jag verkligen. Eller inte. Det räcker inte med att jag gråtit dagligen i ett halvår, lite mer behövdes visst.

ps. Jag godkände din kommentar, har liksom ingen anledning till att inte göra det eftersom att det egentligen inte handlade om dig. Hoppas att du är nöjd med den. Men skippa gärna att kommentera, du kan skicka sms om du vill skriva mer om hur jag borde röra på fläsket och hur avundsjuk och ful jag är.

0767962129

Svar: Du har vid upprepande tillfällen kommenterat negativt i min blogg. Kallat mig elak och att det är synd att en sån fd tjockis blivit så dömande. Om du nu kaskadspyr av varje liten ansträngning, varför sa du då att du kunde följa med och träna på gymmet i Kvissle någon dag då jag var upp? Varför sa du att du kunde komma ut och gå på en promenad tillsammans med mig då jag kom upp eftersom jag glömt man träningskläder hemma?
Till mitt försvar kan jag säga att det serverades ägg, sill, pastasallad, korv, köttbullar och spenatpaj på kalaset. Jag åt allt men pillade bort pastan i salladen. Herreguuud vilka onyttigheter jag tryckte i mig för att slippa bli dömd. Korven åt jag inte heller. Drack vatten till då det fanns andra alternativ som läsk osv. Så jo, medvetna val.

Visst, du tog bort mig för vi inte är vänner. Av och till har vi pratat. Både på chatten där du berättade en massa djupa saker för mig, samt på statusuppdateringar där jag frågat hur du mår, önskat dig lycka till och följt dig. Vi snackade om att ses och Anna skickade sms till dig vid upprepade tillfällen men du kom med undanflykt efter undanflykt. Jag gjorde mitt för att kunna upprätthålla en vänskap med dig och faktiskt ville träffa dig då det var sjukt längesen. Det var inte bara en artighetsfras från min sida, tvärtom. Om du inte minns det så lekte vi en hel del på lågstadiet och jag var på ditt kalas. Under hela mellanstadiet umgicks vi vid personalrummet där vi satt på rasterna, du, jag och Lotta. Du vet precis hur min uppväxt var och hur mobbad jag var. Att vi då umgicks betydde mycket för mig och inte för att vara så,men du klagade aldrig på att umgås med mig.

Om du nu är så lycklig, varför gråter du av en kommentar som jag lämnar till dig då jag inte är någon som du vill känna? Varför påstår du att de skickat mig på dig då dina upprepade negativa kommentarer till mig, till slut fått mig att tända till och bli förbannad då du säger "jag menar inget illa om det jag säger".

Eftersom du skrev "jag har gjort mig av med energitjuvar som bara hör av sig när de vill ha något, de har jag raderat från Facebook." Personer som lever i en fantasivärld skriver du om typ samtidigt som du skriver att jag bara kommer med undanflykter. Klart som fan jag lägger ihop ett och ett då du tidigare skrivit kommentarer till mig som kan tolkas som att du anser att jag lever i en fantasivärld.

Har aldrig påstått att du är ful, feta är vi båda två och det är lika bra att inse. Sedan att du är avundsjuk märks ju då du alltid har något negativt att säga till mig i kommentarerna, aldrig något positivt. Jag har till och med skrivit om dig ett inlägg och hyllat din viktminskning så jag fattar inte varför du aldrig har något positivt och snällt att säga till mig.

Dessutom anser jag att när man känt varandra sedan sju och åtta års ålder så förtjänar man en förklaring till varför man tas bort på Facebook. Man plockar inte bara bort någon utan att ge en förklaring. Vill man inte vara vänner så säger man till om det när man är så pass gamla som vi nu är.
Liinda

2013-04-01 @ 20:14:45
Postat av: Linda

Krya på er <3

Svar: Tack! Vi kämpar på! :)
Liinda

2013-04-02 @ 09:37:17
URL: http://thestoryoflilo.blogg.se
Postat av: Linda

Herre Gud vilket långt kommentar inlägg du har fått. Jösses :/ Stå på dig hjärtat. You Rock the World!
Kram <3

2013-04-02 @ 14:09:52
URL: http://thestoryoflilo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0