Maten då?

Ja, hur går det egentligen, undrar väl ni? 
 
Att börja på helfart i fredags gick mindre bra. Idag ska jag börja på helfarten. Nu kommer jag med nästa "undanflykt" hehe men jag hade faktiskt inga frön, olja och bara ett par få påsar kvar här hos A så jag hämtade med det tillbaka hemifrån när jag var hem i helgen.
 
Berättade för A att jag ska börja med helfarten. Han sa bara jaha okej. Haha! Jag förstår dock vad folk menar med sambokilon nu när vi praktiskt taget "bott ihop" nästan en månad pga min sjukskrivning. Att A äter mindre bra saker är ok. Det fungerar för honom. Han kan äta ris, hälla på lite extra smör, köpa hem godispåsar för 100kr osv. Men det fungerar inte för mig. Jag behöver bara titta på skiten så går jag upp tio kilo. Han förbränner ju allt. Men hur hans insida egentligen mår vet i katten. Allt jag vet är att jag kämpat bort mina 50 kilon alldeles för hårt för att jag ska släppa allt för att "gotta till det lite extra".. Det är inte värt det.
 
Så nu är det all in som gäller igen. Ska försöka ta mig ut på lite fler promenader också. Har tyvärr inte så bra skor och jag kan ju inte direkt låna några av A. Hehe. 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Sambomys och sambokilon är farligt! :P Särskilt om partnern äter skräp och godis, så är det ju jättesvårt att själv låta bli. Jag föll i den fällan med mitt ex och gick upp jättemycket i vikt som jag kämpat för att gå ner. Nu med min nuvarande pojkvän gör jag inte så, det är helt enkelt inte värt det.

Låter som om du har en bra pojkvän! (tänker på förra inlägget). Härligt!

2013-04-10 @ 08:46:14
URL: http://tryingtogetfit.blogg.se
Postat av: Ljungdahlskan

Kom igen nu tjejen! Det här klarar du!

2013-04-10 @ 10:14:12
URL: http://ljungdahlskan.blogg.se
Postat av: therese

Haha jag ska idag sitta i 5 timmar utan något att göra typ..Johan jobbar o jag orkar inte åka hem en timme för att sen vända tillbaka. Nej jag får roa mig med serier, gå o handla, läsa bloggar (så uppdatera MYCKET idag tack)

2013-04-10 @ 11:16:22
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: Carro - trebarns mamman på Gran Canaria!

Ja, nej han har besöksförbud..
Haha det är ingen fara :)

2013-04-10 @ 13:25:46
URL: http://carrosungar.blogg.se
Postat av: therese

Usch stackare!!! Skit tråkigt att sitta o vänta typ haha
Inte för att jag inte kan göra något eller åka hem men fan pallar inte sitta o köra 2 h om dagen o slösa massa bensin :/

Men du, den som väntar på något gott hehe ;)

2013-04-10 @ 16:00:26
URL: http://nyutsidaa.blogg.se
Postat av: angelica

svar: Ja, jag får fota sen vid nåt tillfälle. Ska ha på mig den på en fest den 20:e så då kommer det massa bilder. Det är dock en 70-tal fest men ändå :) hehe. kommer bli bra.

Aj, aj. Låter icke bra. Hoppas värken försvinner nudå!

Lycka till med helfarten!

2013-04-10 @ 20:08:15
URL: http://snultan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0