Stupid stupid.

Stryk det jag skrev imorse. Jag blev hemma med migrän. Asroligt kan jag lova att det INTE är. Jag vill ju jobba och tjäna pengar.

Nåja, jag har legat nerbäddad i ett kolsvart rum från klockan sex imorse tills alldeles nyligen då det precis har släppt. Ska till att äta frukost nu och håller tummarna att skallen håller sig lugn resten av dagen, helst resten av året.

Ni som inte har problem med migrän ska vara glada. För det känns som att någon sätter huvudet i ett skruvstäd och spänner och spänner och spänner. Dessutom mår man illa och jag ser som blåa laserstrålar som gör asont bakom ögonen på något sätt när jag kollar men som försvinner när jag blundar.

Det är andra gången på en månad som detta händer så jag tror att det har med pollen att göra iomed jag är överkänslig mot den skiten också.

Fan asså, jag har ärvt all jävla skit av farsan min medan lillasyrran är helt felfri. Typ. Eller aa, hon är ju kort som en dvärg i och för sig. Höhöhöhö...


Kommentarer
Postat av: EE

Fy för huvudvärk! Jag har det också idag. Man orkar verkligen ingenting, och man vill bara stänga in sig i ett tyst mörkt rum! Hoppas du blir bättre snart! :)

2012-05-09 @ 12:09:15
URL: http://matenochtraningen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0