Otursdag!

Ni kan ALDRIG gissa vad som hänt mig idag/ igår.

Igår skulle jag göra min tenta i Lund och åkte buss in tjugo över sex. Allt gick toppen. Halv elva skulle jag handla på Icca Malmborgs och det fungerade inte. Testade på Subway och fungerade inte då heller. Testade på bussen och det fungerade inte heller. Stod bara "kontakta kortutgivare, köp medges ej". Det konstiga var att jag fört över 600 kronor dagen innan. Jag fick iaf åka gratis eftersom det var en supersnäll busschaffis.

Idag fungerade inte heller mitt kort så jag gick in på banken arg som ett bi och dom kunde inte förstå vad det var för fel eftersom jag kunde få ut minneslapp, alltså var det inget fel på kortet. Sååå kassörskan ringde till huvudledningen som sa att dom spärrat mitt kort eftersom ett köp på rätt mycket pengar försökts göras igår i BANKOK! Så nu är ett nytt kort beställt. Med andra ord måste mitt kort ha blivit skimmat på bussen eftersom jag inte använt kortet på 3 veckor innan dess.

Sak nummer två. Jag har urinvägsinfektion och måste käka penicillin. Fan vad lämplig timing.

Nåååja, idag har jag varit hos Josse som hjälpte mig att färga håret. Och jag har varit på det där mötet på det där viktstället. Jag är sugen.. Så jag kör igång i början på februari. Woop! Bye bye fetto-Linda, helloooooo skinny-Linda! LÄNGTAR! Berättar mer om det sen.


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej

Jovisst e det bättre att säga till innan man ska ses men ändå..Jag blev skitförbannad!

O förstår att du blev arg, sticka till Tyskland o "glömma" säga till. Jag hade blivit så jävla arg då haha



Vad är det för vikt grej du ska på??

Läste att du går på Modifast också, går det bra??

2012-01-12 @ 21:41:05
URL: http://nyutsidaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0