Gamla bilder från september 2011

Jag försökte skriva ett inlägg imorse men jag ser att det inte gick så bra. Jag satt vid min gamla dator där skärmen spruckit som jag kopplat till min datorskärm. Jag hittade en massa gamla fettobilder som jag tänkte att ni skulle kunna få gotta er lite i!
 
Jag visade bilderna för min kollega och hon satt bara och gapade och sa att det omöjligt kunde vara samma människa. Hon kände inte igen mig, eller mitt ansikte på bilderna. Galet!

Det sjuka med dessa bilderna, är att jag gick upp ytterligare 20 kg mellan september 2011 och februari 2012. Så tänk er ytterligare 20 kg Linda på dessa bilderna.


En fet och glad Linda väntar på mat.
 

En fet och glad Linda dricker Cola Light (något som jag var beroende av..)
 

En fet, solbränd Linda dricker en drink och röker nargile.
 

En fet Linda blickar ut över havet. Fyfan vad hemsk jag såg ut..
 
 
En strandad Linda-val!
 

En fet och brun Linda framför Apollo-templet i Side.
En sak vet jag säkert: Jag ska aldrig någonsin tappa kontrollen över mitt liv och se ut sådär igen!

Kommentarer
Postat av: Eleonor

Jag tycker inte att du ser hemsk ut på bilderna! Du har ju varit fin hela tiden, även om du varit större än hälsosamt. Jättebra jobbat att gå ned 50kg! Jag är grymt imponerad.

2012-12-15 @ 10:16:15
URL: http://thecrowandthebutterfly.blogg.se
Postat av: nina

Trist med ett sådant självförakt. Att du inte älskar dig själv såsom du är oavsett vikt, det är bara tragiskt, förstår att det var svårt att komma ur situationen. Att hata sig själv så mycket som du verkar vara bidrar ju inte direkt till ett gott mående.

Svar: Självförakt kallar jag det inte. Snarare ren och skär ärlighet. Alla ser att jag inte var hälsosam där. Alla ser att jag inte var lycklig med mig själv. Jag trivdes inte med mig själv. Jag hatar inte mig själv. Det har jag aldrig gjort. Jag har bara varit missnöjd. Sen kan jag kritisera mig själv eftersom jag inte insåg då hur pass långt det gått. Nu ser jag hur pass fet jag egentligen var. Så svårt har det inte varit att ta sig ur situationen. Jag bestämde mig helt enkelt för att "nu räcker det". Jag mår bra idag. Jag trivs med mig själv. Jag har dock en bit kvar att gå men snart är jag i mål.
Förresten så är det jävligt intressant att du och denna "Sara" som skrivit till mig tidigare, delar IP-adress. Kul att du inte kan stå för den du är, utan använder en massa andra namn att kommentera mina inlägg med. Trodde du inte jag skulle märka det?! :)
Liinda

2012-12-15 @ 15:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0