Sorry!

Jag har inte bloggat på ett tag och det har faktiskt en jävligt bra anledning för en gångs skull. Min dator har gått sönder. Min älskade, fina, underbara laptop som jag haft mina duster med.

Jag hade den i sängen och katten tyckte det skulle vara härlig att gosa med så hon strök huvudet mot den och sedan gled den ner på golvet i slow motion. Ni kan se mig göra en "nooooooooooooo" i slow motion va? Ja, för det var nog ungefär så jag såg ut..

Skärmen är helt förstörd så just nu sitter jag vid min minidator men den är inte alls lika bra som gamla Asusen eftersom skärmen är liten. Att gå från 16" till 10" känns i ögonen kan jag lova..

Jag och Willy kikade på internet i lördags efter en ny dator men när vi kom till Nova Lund så fanns den ingenstans. Så förmodligen ska jag beställa den från internet istället snart. Den är ju dock inte gratis så vi får se hur jag ska göra.. Jag får först se om vår hemförsäkring täcker det. Det gör det om det innehåller "drulle".

Kan det inte bara bli en ny liten jordbävning här i Skåne så är jag säker på att det går på försäkringen?!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Jag börjar faktiskt fundera på om vi delar liv. Först pajar ryggen å sedan datorn. Exakt samma sak har jag råkat ut för den senaste månaden, samma ordning också. Wierd=S

2011-10-11 @ 19:20:20
Postat av: - ● Rebecca ● -

Nu tycker jag du e lite VÄL negativ va? haha

2011-10-12 @ 20:37:30
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0