Sickelisick

I måndags var jag hem till Jennifer. Jag hittade dit och allt men blev lite fundersam när jag kom till världens industriområde och bara skulle ha 200 meter kvar till hennes hus (enligt min GPS) men vips så dök det upp ett supergulligt litet bostadsområde och Jennifer kom ut med sin lilla bebis Benyamin. Ni som har sett bilder på honom har bara sett hälften av hur söt han är. Sååå söt. Höll mig dock lite på avstånd då jag inte varit riktigt kry på länge så jag tordes inte pilla på honom så mycket. Haha!

Vi åkte till Nova Lund iaf efter mycket bökande med att få in vagnen i bilen. Hahaha. Vi fick plocka isär hela skiten för att få plats med den. Vi traskade raka vägen in för att käka lunch. Blev Adana kebap för mig och lite thaimat för Jennifer. Sedan traskade vi runt och kikade lite i butiker. Hittade dock inte något särskilt. Provade en skitsöt klänning men jag såg ut som ett långbord i den. Synd!

Sedan begav vi oss över till Siba för att kika på en ny mobil till mig eftersom min la av helt plötsligt. Buhu! Hade ju tänkt vänta tills i höst då Iphone 5 kom ut men så blev det ju inte..


Jag stod säkert i 1 timme och 20 minuter och snackade (ställde miljoner frågor) med försäljaren som faktiskt var skitbra. De frågor hon inte kunde svara på, ringde hon och ställde till de som hade svar. Det är så en försäljare ska vara! Sedan var vi ju född på samma sjukhus och kom från samma stad (Sundsvall) så det förklarar nog saken. Jennifer var nog måttligt less på mig för Benyamin var lite o-glad (skulle jag med vara om någon drog med mig in i ett lågprisvaruhus när jag inte ens var 2 månader gammal). Men till slut blev vi klara och jag fick med mig min nya fina, HTC Incredible S hem. Fick även en kryssning på köpet för 2-4 personer. 40 timmar i Tallinn. Känn på den! Så Jennifer får kanske joina så kanske jag är förlåten! Haha!


På väg hem så stannade vi till på Max och skulle handla mat. När vi beställde lät det typ såhär:
- Ett blabla mål och ett blabla mål och dip och milkshake och cheddardip och lyxshake och lökringar och en såndär och en såndär. HAHAHA den dagen stryker vi nog ur våra viktbloggs-kalendrar.

Igår var jag på jobbet i typ 2 timmar, sedan fick jag nog och traskade hem för febern och kölden (frös sönder trots sol) var ett faktum. Sedan dess har jag legat i sängen, tills nu. Ligger fortfarande i sängen i min pyjamas och har inte gjort ett jävla skit idag. Har bestämt att jag ska vara helt frisk och kry imorgon för nu är jag less på att gå runt och vara lite halvkass.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Haha så söt du är =) min lilla söta, underbara men gnälliga Benyamin <3



Härligt med din nya telefon?

Min huvodvärk dödade när ja kom hem , visste inte vart jag skulle ta vägen.

Ursäkta för mitt stökiga ostädade hem!



Tack för en härlig dag, vi behövde komma ut lite =)



Kram!

2011-06-15 @ 19:18:16
URL: http://kliingan.blogg.se/
Postat av: Ord blir meningar

är du nöjd med mobilen ? =)

2011-06-15 @ 19:58:27
URL: http://ordblirmeningar.blogg.se/
Postat av: Emma

Hahaha, ja eller hur! Så får dom panik och tror att man själv ska roffa åt sig deras pengar. Tänk lite längre liksom, inga pengar dras före det står GODKÄNT på skärmen. Men icket... :)

2011-06-16 @ 00:05:33
URL: http://emmakarolinas.wordpress.com
Postat av: Katta

omg kommer du från Sundsvall????? Hahaha omg soulmates direeeeeeekt!!!!!!!!! Vet du hur mkt jag älskar sundsvall? jag bodde där i 2 år!! Var i från sundsvall är du? Timrå? Matfors? OMG....INdal eller LIDEN?! <3 ;) kram

2011-06-16 @ 07:57:12
URL: http://kattasfett.se
Postat av: Frugan

Oj vilken förmån :)



Jo jag vet att det är bättre, fick veta att dom även söver vuxna med nu för tiden. Eller ja man får nog ligga på om det själv men dom kan ju inte neka.

2011-06-16 @ 11:47:26
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Ord blir meningar

nää haha jag o htc kommer inte bra överens, har precis fått den nya samsung :) det äbra att du är nöjd :D

2011-06-16 @ 21:33:54
URL: http://ordblirmeningar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0