Rise and shine!

Vaknade redan klockan halv sex och var tvärpigg. Som tur var så somnade jag om, och vaknade trött. Inte bra. Nåja.. Nu ska jag snart kasta i mig lite gröt för att sedan åka till gymmet. Idag blir det till att gymma en timme, för att sedan vara med och dansa. 2 timmars träning. Det kommer bli underbart! Förhoppningsvis blir jag svettig och får träningsvärk. Träningsvärk är bra, då vet man att man rört på sig!

Sedan blir det till att åka raka vägen hem och plugga till tentan som är på tisdag. Har bara tre dagar på mig och jag har skjutit upp det tills sista minuten. Skitbra, verkligen skitbra Linda.

Vad ska ni göra idag? Ligger ni fortfarande och sover kanske? Klockan är ju bara 7 liksom så jag förstår er nu när det är lördag..



Träningsredo!


Kommentarer
Postat av: Emmely

Hej! Roligt att du börjat blogga så mycket igen! :) Tummen upp! Jag har nyss ätit fil med musli. Nu ska jag klä på mig för att ta mig ner till friskis&svettis och träna ett medelpass. Sen hem och plugga lite grann. För att sedan i kväll ha filmkväll med en kompis och hennes vän hos mig! Hoppas du får en bra dag! Kram.

2011-02-26 @ 08:55:29
URL: http://graje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0