Stolt!

Klockan ringde 5.35. Snoozade två gånger och sedan klev jag upp, matade hästarna, åt frukost, tog ut hästarna OCH ÅKTE OCH SIMMADE!

Klockan sju hoppade jag i plurret! Fan vad härligt det var! Vilken stämning. Alla hejade på alla, till och med mig som var ny. Mer morgonsimmande kommer det bli! Jag simmade i en timme och nu sitter jag på bussen till skolan. Full av energi. Fan vad det är härligt att röra på sig!


Kommentarer
Postat av: Emma

Hm, vem är det som betalar dig för att skriva så där om att det är härligt att röra på sig..? Har du kontrakt med simhallen eller? eller hälso- och friskvårdsförbundet eller nåt? ;)



jag firar min födelsedag med en torr brödbit och plugg. det är bättre än att röra på sig! :D

2010-10-13 @ 09:47:46
URL: http://irrelevant.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: det där ÄR ju hela kyffet, haha! jag står i dörröppningen o tar bilden.. det är så mycket man får med i kameran utan vidvinkelobjektiv, haha :P



det är väl kanske 180x130 cm stort? plus de inbyggda hyllorna då

2010-10-13 @ 16:30:08
URL: http://irrelevant.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja zumba är kul men svårt faktiskt :) skoj med dans iöverhuvudtaget ju. Men du har väl egna hästar va? blir det ingen ridning?



Jo, man kan ju gå längre också när man har sällskap o lättare att komma ut..tycker det e ganska bra av mig att gå och simma själv iaf =)



Jadu.. har inte tänkt så mycket på det. Borde tappa typ 15 kg för att få en lite mer "normal" vikt. Men det jag tänker på är att det ska synas och att magen ska försvinna, det är mitt största bekymmer typ. och få bättre kondis..

hur mycket vill du gå ner till?



Jaa underbara emil :) aah du simmade också själv duktigt där hehe :) jag ska simma imorn tänkte jag.



hehe ja de vore dumt..men kan man inte beställa det på café, där borde man ju kunna få sojamjölk om man vill.. jag kör med alpro soya, den är dyr men den räcker ju länge för mig.. men sen har jag också druckit coops och icas, vilket var helt ok tycker jag..



jaa kan va svårt att hålla stenhårt på alla träningspass man planerat, huvudsaken e ju att man gör NÅNTING liksom =)

2010-10-13 @ 18:50:28
URL: http://snultan.blogg.se/
Postat av: Birsen

här är en till som ska börja simma. Har gjort det förr och vet hur jävla skönt det är att ha det gjort. gick ne rgjorde jag också då ja...så fredag blir det start för oss.

2010-10-13 @ 22:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0