Sitter på spinningcykeln och trampar. Plöt...

dsc03282 (MMS)

Sitter på spinningcykeln och trampar. Plötsligt hittade jag bilder från Marocko i tidningen. Hur peppande var inte det på en skala? Jag är grym!


Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

hade jag varit nån svarting från savannen så har jag väl kunnat bära allt på huvudet,meeeen nu e d inte riktigt så d ligger till. haha

2010-10-28 @ 22:49:45
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Just me...

Ja det är du :)



Tack för din åsikt..

2010-10-29 @ 09:01:56
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Laura

Nja, då vi var i Tyskland besökte vi bara en stad som låg precis vid tyska gränsen, Swinoiusce (stavning??) eller något liknande hette den. Så egentligen kan jag inte säga att jag har VARIT i Polen, men över gränsen har jag i alla fall varit. :P Vi besökte ett koncentrationsläger i Tyskland som låg nära Berlin, och det var ju en upplevelse... Hemsk upplevelse! :S Jag tycker att det är något som varje människa borde göra!



Svenska, finska, engelska och turkiska kan jag ju rätt så flytande. Norska och danska förstår jag rätt så bra efter mina reseledareår, och så har jag pluggat både franska och italienska i skolan, men det är så länge sedan så jag minns inte mycket längre. :P Jag har ju både utbildning inom turism, arbetserfarenhet och språkkunskap, så jag skulle säkert lätt hitta ett jobb inom turism i Turkiet. Problemet stavas arbetstillstånd. :S Så just nu ligger det på is, men vi får se vad som händer i framtiden! :)



Ha ett trevligt veckoslut!



KRAM!



2010-10-29 @ 14:07:49
URL: http://papatya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0