Ruggigt lång dag.

Klev upp tidigt imorse för att ge hästarna mat och släppa ut dom. Sedan skulle jag bege mig till skolan. Då har årets första is lagt sig på rutorna och någon hade snott min isskrapa. Inte bra. Jag som redan var stressad.

Sedan har det varit fullt upp på skolan med en gruppövning i datasalen, redovisning av våra frågor och sedan begav jag mig hemåt eftersom jag hade världens migrän.

Kom hem vid kvart över fem eftersom bussjäveln var sen och tog en långpromenad med Josse på 50 minuter, tog in hästarna, åt middag och nu ligger jag i sängen och ser på Biggest Loser. Snart ska jag släcka lampan och sova eftersom jag ska åka in till Tomelilla och simma imorgon klockan 6.45-8.00. Sedan blir det skola imorgon också vilket jag missat helt så det blir inget gym på morgonen, utan simning istället. Full fart!


Kommentarer
Postat av: Tomhet

Jag har lättat på hjärtat i bloggen.

Tack för att du finns <3

2010-10-12 @ 20:20:35
URL: http://mammasbusungar.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Är skorna bra då?

Jag går ju mycket med hunden så måste ha ett par bra skor. Just nu använder jag mina converse, men kul att slita ut dom liksom.



Då har vi samma rövar =)



Vägde 64 innan sommaren, 69,1 när jag fick reda på att jag va gravid och nu har jag gått upp 4 kg - HEEEY BIG MAMMA!!!!!!



Perfekt då träffas vi en dag vid 11-12? En dag då jag är ledig förståss.



Tivoli´s julmarknad är bäst!

2010-10-14 @ 08:44:29
URL: http://kliingan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0