Haft fullt upp!

Igår var det verkligen full fart från morgon till kväll. Hann därför inte blogga igår.

Var först som ni vet och tränade, satt på spinningcykeln i cirka 50 minuter. 25 kilometer trampade jag på. Det betyder att jag trampar ungefär 1 km på 2 minuter. Jag vet inte om det är bra?!

Sedan skyndade jag mig hem och duschade eftersom jag skulle vidare till Lund för att träffa Jessie. Jag lovar och svär, dom bygger om hela jävla Skåne för det är traktorer precis överallt så jag blev mer än 20 minuter sen. Tur att hon inte blev sur.

Vi hade det skoj på Nova Lund ändå. Käkade middag också. Blev Adana Kebap för mig hos turkarna och en lasagne för henne hos italienarna. Hon tordes inte köpa köfte ifall det skulle vara äckligt. Awwe lilla syrianen. Haha!

Snacka om att jag länsade tallriken. Fyyyyfan, kändes som jag var i Turkiet, smakade riktigt som Turkiet förutom det lilla wannabe brödet. En pizzakant liksom? Vart var lavas liksom? Och vitlökssmöret?

Sedan flummade vi vidare på Nova Lund innan vi åkte hem. Vi måste se ut som helan och halvan när vi traskar runt för jag är 178 cm och hon är 152. Haha!

En alltid lika söt Jessie och en osminkad Linda. HAHA!

Sedan åkte jag vidare å filmkväll hos Willy. Vi träffas ju inte allt för ofta nu eftersom han kommit på att han ska plugga uppe i Ljungby. Vi såg i alla fall Toy Story 3 och Get him to the Greek. Båda filmerna var jävligt roliga om man har kass humor, vilket vi har.

Willan med sin fettofot och jag med min arm som är lika stor som hans fossing. Haha! Skämtar alltid om hans stora fötter!

Hade en förjävla rolig dag/kväll kan jag lova med myvcket skratt. Sånt behöver man ibland!

Kommentarer
Postat av: Birsen

jäklar vad du cyklat människa!



Fint kort på dig!



Ja visst är det bra! Då kan jag ju bli peppad när jag tänker på den klänningen för 1000 spänn som ska bli min! Eller sjalen ska jag ha först iallafall. 600:- kostar den ;)

2010-10-29 @ 15:13:03
URL: http://efesmamma.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Då verkar det som du träffat min man innan du träffat mig. Han är en av turkarna som serverat dig din adana kebab haha. Ska säga till om brödet haha.



Sv: Nä, dom ar knappt nått på burlöv center men eftersom jag bor i Arlöv, ja det säger väll allt. Är oftast där och handlar på coop dock eller till hunden i djuraffären.



Har du inte facebook? Jag är aldrig inne på msn nämligen

2010-10-29 @ 15:19:57
URL: http://kliingan.blogg.se/
Postat av: Josse

Haha, nä jag dog inte, men min mobil är som bekant lite egen >.< Jag tror att den tycker ungefär lika mycket om mornar som jag, för jag har bara fått ett sms (om simning och ont i halsen) och inga samtal >.< Kom hem sent igår så jag hade lite problem med att vakna... Somnade hela tiden om...

2010-10-29 @ 15:40:15
URL: http://moonchild.weebly.com
Postat av: Jennifer

Bättre du skriver ditt efternamn så kan jag ta bort kommentaren efter, förstår inte hur man söker på mail adressen haha vadå trög.



Aa, pizzerian, hamburgare och turk maten är samma ägare. Han måste vara den yngsta där eller jag tycker han ser yngre ut än dom andra ialf hahaha.

2010-10-29 @ 15:47:55
URL: http://kliingan.blogg.se/
Postat av: Jennifer

hahahaha jaaaa its him, mr turk Erkan ;-)

2010-10-29 @ 15:50:01
URL: http://kliingan.blogg.se/
Postat av: Annellisaa

:) det gick till sist efter en massa klydd, dom är väldigt krävande. Så jag har budat på en lägenhet men den fick jag inte. Men nu har jag ringt på två till så jag kan titta;)



Ja, jag har sett dom live efter det var jag helt såld. Så grymma så att man kan dö:P

2010-10-29 @ 15:57:44
URL: http://annellisaa.blogg.se/
Postat av: Emma

2010-11-01 @ 14:22:30
URL: http://htt
Postat av: Emma

Jamen du.. Prova att sätt din egen fot på din underarm. It's the same mått, ju! :P

2010-11-01 @ 14:23:19
URL: http://irrelevant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0