Surt, surt, surt, surt!

Klev upp halv sex, gick ut i kylan och snön och matade hästarna, slog på elkabeln så vattnet inte fryser, gick in och åt frukost. Sedan gjorde jag mig i ordning, packade matlådan och väskan, borstade tänderna. Låser dörren och sätter mig i bilen OCH BILFAN VÄGRAR STARTA!

Helvetes jävla mög som dom säger här i Skåne. Detta innebar att jag missade föreläsningen om tidig behandling, samt när en kille berättar om sin kommunikation genom en så kallad blisstavla eftersom han inte kan kommunicera med tal. Sjukt intressant! Jävla f-ttbil!

Mamma har inga vinterdäck på sin bil så hon ville minsann inte köra och hennes sambos bil är i Malmö eftersom han jobbar där nu.

Nåja, jag får väl sätta mig och plugga lite om barnhälsovårdens kontroller av tal samt den fonologiska utvecklingen och fonologiska problem så länge då. Tenta om exakt två veckor.

Förresten, VI HAR SNÖ!



Ett exempel på hur en blisstavla kan se ut.


Kommentarer
Postat av: Anna

Ohhhh sluuuuuuuuuuuuuta! Fyfan vad avis jag blev nu! Haha. Agadir är verkligen ett ställe som jag drömmer att åka till! Är det första gången du ska dit eller har du varit där förr? Hur länge blir du borta?



Önskar dig hur som helst en underbaaaar resa och vistelse där! :) Och ser fram emot att få se lite bilder här på bloggen sen kanske!? :D

Postat av: Emelie

Du har kämpat på riktigt bra i veckan ser jag, med träning och allt. Way to go! Antar att ni har mer snö där nere än vad vi har här, brukar ju vara så i alla fall. VI har dock stenfrusna gång- och cykelbanor så nu får cykeln gå i ide för i år tror jag =)



Blåmärket under foten hade jag när jag vaknade efter en lång utekväll med en massa dans, tydligen hade jag haft en liten sten i skon hela kvällen utan att märka det :)



När du kör den där minifastan, käkar du ingenting då eller? För mig går det just nu bra, vikten går på rätt håll, om än i små etapper, och maten är inte så svår att hålla nyttig och näringsrik. Så snart är jag väl nere på min startvikt igen. Haha lite antiklimax, men ändå…

2010-11-24 @ 18:40:36
URL: http://baggholm.wordpress.com
Postat av: emmely

Hallå :) Surt när bilden inte fungerar. Själv åker jag buss och det känns som om jag behöver be varje dag innan jag sätter mig på bussen att vi ska komma fram friska. Bussen sladdar och fastnar och slutar fungera hela tiden och visst det är inte värst långt bort, det tar en halvtimme på sommaren men en timme på vintern så jag ska inte klaga! Men det är riktigt surt när saker inte går som planerat! Hoppas det fungerar bättre i morgon! Kramar

2010-11-24 @ 22:02:02
URL: http://graje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0