Skånehelvete.

Jag hatar den jävla stormen som är i Skåne nu. Mammas sambo kom fram till Ystad igår och sedan inte längre så han fick sova på hotell och blir kvar där tills imorgon också eftersom dom inte plogar några vägar nu, eftersom det driver för mycket.

Detta har inneburit att JAG är mannen i huset och får göra alla tunga jobb som att fylla på med flis vilket väger 5 ton typ att först hacka loss eftersom den är frusen och sedan köra genom djupsnön och fylla behållaren och så för att vi ska ha värme i huset. Det är bara att be till dom högre makterna att vi inte blir av med elen.

Igår satt 500 bilar fast mellan Tomelilla och Simrishamn som är drygt 25km. Ytterligare 300 bilar satt fast mellan Sjöbo coh Tomelilla, en väg som är drygt 18km. Rolig jul det här.

Jag har fått en känsla av att vi inte kommer att komma iväg på söndag. Pauline säger att jag ska vara positiv och att vi visst kommer iväg. Men jag tror inte det. Bättre om jag är negativ så slipper jag bli så förjävla besviken om vi inte kommer iväg.

Såhär säger dom nämligen om dagen:

"Jag vet att det här är ett konstigt råd att ge på julafton - men om man inte absolut måste, så ska man inte sätta sig i bilen."



3 meter hög driva för vår utfart. Nice!



Stora vägen är borta. Snöööööstorm!


Kommentarer
Postat av: Nathalie @ Bloody Disgusting

Vad fick du för julklappar då? Fick du det du önskade dig? Ha en trevlig fortsättning!

2010-12-25 @ 01:13:24
URL: http://bloodydisgusting.blogg.se/
Postat av: Annellisaa

var ska du imorgon då?

2010-12-25 @ 10:44:31
URL: http://annellisaa.blogg.se/
Postat av: Annellisaa

nä va kul:)

2010-12-25 @ 12:41:58
URL: http://annellisaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0