Skiiitful

HAHAHA helvete hur jag ser ut nu. Fyyy bubblan säger jag bara. Håret i en jävla knut och helt osminkad och blek.

Idag var jag på föreläsning och sedan så träffade jag KC och drack te för att sedan shoppa lite. Bilder kommer! Sedan åkte jag hem, mockade och skrev klart min vetenskapliga artikel och skickade in den. Jag har dåligt samvete för jag har inte hunnit borsta hästarna imorgon men jag få ta igen det imorgon då jag är hemma halv tre. Då får jag ta in dom och pyssla om dom rejält för ikväll orkar jag verkligen inte eftersom jag sovit sammanlagt 8 timmar på två dygn.

Det blir en rolig helg i alla fall eftersom jag på fredag först ska hem till Josse och färga hennes hår, sedan ska jag fixa mig lite där för att vi sedan ska ha lite förfest där. Sedan ska vi ut med brudarna och jag blir sedan hämtad av Willy i Tomelilla på fredag natt. Sedan ska vi bära in den stora extrasängen och ställa den på mitt rum eftersom han ska sova över här då. På lördagen ska vi se film hela dagen lång och klockan 16.00 ska jag vara barnvakt i Tomelilla så då liftar jag med Willy in. På söndag ska jag plugga och klippa gräsmattan.

Jag har också pratat med Lina och vi ska förmodligen ses någon dag nästa vecka eftersom vi sedan ska börja träna ihop på Friskis och Svettis. Idag har jag också blivit erbjuden fast jobb på tisdagar och torsdagar mellan klockan 18.00 och 20.00 så det blir också intressant.

Detta har med andra ord faktiskt varit en ganska så händelserik dag. Härligt! Nej, nu ska jag sova. Bilden bjur jag på! Godnatt alla sötnosar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0