Inte många knop gjorda.

Att skriva denna artikel var visst svårare än jag trodde. Alla studier är ju flera hundra sidor långa. Okej, kanske inte hundra sidor men i alla fall 30 sidor långa. Jag har i alla fall hittat och skrivit ut två olika studier så jag får ta itu med detta imorgon igen och då ska jag också bli klar för jag kommer aldrig orka med att sitta med det på tisdag kväll när jag inte är hemma förrän klockan sex på kvällen.

I veckan så blir det roligt. På onsdag ska jag träffa K-C från Nigeria som har bott i Sverige i fem månader som jag träffade på en busshållplats i Lund för ett tag sedan så det blir intressant. På fredag ska jag förmodligen ut med tjejerna (och Dennis) och röja lite. På lördag ska jag träffa Willy (förhoppningsvis) och någon dag ska jag hjälpa Josse att färga håret mörkare. Det blir intressant att se henne som mörk. Jag har bara sett henne som blond.

Nu är det kväll i alla fall, hästarna är inne och mumsar på sitt kvällshö efter en omgång med ryktborsten och jag kollar på Top Model, snart ska jag slå över till femman, krypa ner i sängen med Rulle och Lady för att se på Världarnas Krig. Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0