Hemtentor suger!

Bara så ni vet!

Satt hela dagen igår och jobbade med en enda fråga och ändå är jag inte klar med skiten. Jag döööör. Seriöst, hur svårt kan det vara? Jag gav till slut upp och gjorde min rapport istället på 5 sidor, 1503 ord minsann. Jag kände att det också var lite viktigt eftersom den också ska in på torsdag.

Hann ju tyvärr inte blogga igår och imorgon hinner jag inte heller träna. Jag ska plugga järnet av mig ikväll och imorgon och sedan ska jag börja blogga på riktigt igen. Har helt enkelt inte tid med detta just idag. Jag hoppas att ni förstår i alla fall och att ni inte lackar ut för mycket nu. Hahaha! Jag skriver någonting imorgon förhoppningsvis istället. Just det ja. Ni kan ju få ta del av den andra uppgiften som jag ska sätta igång med nu, så kan ni få se hur hemtentor a la Universitetsnivå ser ut:

Diskutera teoretiskt och empiriskt (forskningsbaserat) stöd för och emot synen att adolescens är ett särskilt stadium i människans utveckling. Blir tonåringar mer idealistiska av att de övergår till formella operationer – vad är kopplingen mellan idealistiskt tänkande och formell operativt tänkande? Är konflikt mellan en själv och ens egna föräldrar en nödvändig och viktig faktor för ens vidare utveckling under tonåren? Förankra ditt svar i argument.

Denna fråga ska jag alltså svara på med max 700 ord. Härligt va? Tänk er också att jag har sammanlagt 3 sådana stora frågor kvar. Neej, nu är det dags för middag och sedan ska jag sätta igång. 


Kommentarer
Postat av: FERHAT - Studerar till sjuksköterska

Jag har också haft såna svåra uppgifter och i början är det hur jobbigt som helst men snart kommer det släppa sig och det kommer gå hur bra som helst :)

2009-10-20 @ 20:16:04
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: petter

Äh, låter ju lätt! Skulle provat min tenta idag!!

2009-10-20 @ 20:41:54
URL: http://pttr.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag förstog inte någonting :P

2009-10-20 @ 21:10:46
URL: http://mjuppi.blogg.se/
Postat av: Louise

Oj, känner igen det där. Hemtentor suger verkligen! Har en jag med att göra nu, så jag vet hur det känns ;) Vad pluggar du till om man får fråga? :)



LYCKA TILL! :)

2009-10-21 @ 22:13:00
URL: http://sskstudentifalun.blogg.se/
Postat av: Louise

Oj, känner igen det där. Hemtentor suger verkligen! Har en jag med att göra nu, så jag vet hur det känns ;) Vad pluggar du till om man får fråga? :)



LYCKA TILL! :)

2009-10-21 @ 23:57:13
URL: http://sskstudentifalun.blogg.se/
Postat av: Mikaela

heeh, håller på det typ samma tenta nu och jag dör snart. den frågan går mig på nerverna? Några tios

2011-10-23 @ 14:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0