Yesyesyes!

Nu har jag varit inne och kollat mitt schema för Tosselilla i maj månad. Jag ska jobba på öppningsdagen då det också är barnens dag, alltså helgen den 23-24 maj (då lär det vara högt tryck i parken) och då kommer MÅNS ZELMERLÖW vara på plats också. Synd att jag befinner mig i fel ände av parken.. Men har man tur så får man kanske se honom lite backstage liksom.

Sedan ska jag jobba 26,27 och 28 maj också. Jag hade hoppats på att få jobba helgen den 30 och 31 maj istället för man tjänar hela 20 kronor mer i timmen på helgerna meen nu fick jag ju 3 dagar mitt i veckan istället för 2 på helgen så det är väl grymt bra också.. Men det är ju lite högre lön på helgerna liksom så det hade känts gött i plånboken. Jag hoppas verkligen att jag får jobba så mycket som möjligt i sommar så jag kan spara och tjäna massor av pengar.. Som ni vet så har jag ju en del utgifter i sommar.

Nåja, detta innebär att jag måste plugga ännu hårdare nu eftersom 5 dagar som jag hade haft på mig och plugga, är borta, gone liksom! Så nu är det full fart som gäller och ingen återvändo. Sista rycket! Så nu har jag inte tid att vara sjuk. Jag hoppas att min kropp förstår det och helt plötsligt slår av allergin och febern.

Nåja, nu ska jag gå ut och mata hästarna och sedan ska jag ta ut dom ner till den gröna hagen som min granne har. Där kommer dom trivas som fisken i vattnet som vanligt. Från och med imorgon kväll så ska dom börja gå ute på nätterna också. Måste ringa och försöka få tag på hö också men det är svårt som fan. Sedan ska bilen lämnas in på sista lagningen idag innan besiktningen på fredag också..

Nåja, out we go.

Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Hahahahah! VAA? Oh fy vad äckligt! :D

2009-05-13 @ 16:18:23
URL: http://lindablom.se
Postat av: Häxprinsessan

Just nu tänker jag fila vidare och göra ett försök på orskarutbildningen. Har ignen aning om det går ihop...men man måste ju försöka göra det man drömmer om!



Go girl! Skönt att veta vad du vill göra! Då är det bara att hålla spej på de bästa logopedutbildningarna då. Och tills vidare får du njuta av Månz :-)

2009-05-13 @ 18:20:27
URL: http://sexbarnsmamman.blogg.se/
Postat av: Petter

Tosselilla... Låter så himla kul! Hälsa Måns!

2009-05-13 @ 19:34:59
URL: http://pttr.blogg.se/
Postat av: Aysel Lale R

- HAHAH sende delisin :D aa ja har löshår men det är typ bara 20cm längre än mitt vanliga hår xD plus ja hade inte lockat det håret så hälften lockigt hälften rakt

2009-05-13 @ 20:33:51
URL: http://ayseelciik.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

haha jävlar! illa av mig :P

hoppas det går bra med pluggandet då =)

2009-05-13 @ 20:37:12
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Jen

Naj, mina s.k "hudförändringar" är liksom borta nu. Tur i oturen, ville ju veta vad det var för nått.



Va skönt att du börjar jobba snart, träffa polacken? Hahaha.



Den norska serien, sju systrar? Har aldrig hört talas om den.



Mannen min jobbar som diskare utanför Köpenhamn, han HATAR jobbet, men bra pengar och inget annat val i dessa jävla kris tider. Han utbildade sig här till Anläggningsarbetare men då krisen kom fanns där inget för honom. ÅNGEST! Men man kanske inte ska klaga?!

2009-05-14 @ 12:54:48
URL: http://kampenmotmigsjalv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0