Vilken jävla dag!

Många kära återseenden och en mycket trevlig dag helt enkelt. Linus. Kamilla, Camilla, Josse, Fredrik, Gizmo, Elin, Ulla med flera, med flera jobbar där i år också så det är ju väldigt trevligt. Linus var redan på och frågade när vi skulle ha kräftskiva men det blir nog inte förrän i augusti tror jag.

Dock så hamnade jag nere hos Leo i skyttet och Marcin har tydligen berättat en hel del för Leo. Jag ska tydligen vara grym? På vad kan man ju undra. Men ni som har hängt med förstår nog. Både Leo och Jennek sa att jag skulle gå och prata med honom vad tusan han nu vill mig. Nåja, han får leta reda på mig om han vill prata med mig. Det är inte jag som gjort bort mig, det är han! Det kommer nog sluta med att jag kommer prata med honom imorgon ändå.. Jag är nyfiken för att veta vad han vill. Men jag är också rädd att han ska ge mig en rak höger.

Nu släpper vi det och går till den grejen som var rätt nice. Jag både träffade och pratade med Måns Zelmerlöw, helt gratis. Han var ju på Tosselilla Sommarland idag där jag jobbar för att uppträda och skriva autografer och eftersom jhag fick jobba i skytte idag så hade jag ju första parkett till där han var. Men jisses vad kort han var! Jag trodde att han i alla fall skulle vara 180 lång men istället var han bara runt 170. Jag var ju längre än den plutten.

Detta är ju dock en mobilbild så den blev väl inte så jäkla bra. Men ni får stå ut med det. 
 


Nåja. Min låtsasmormor fick i alla fall sin autograf som jag skulle fixa till henne. Men shhhh, det är en hemlis!


"Kram till Gertie!"

Jag är helt slut. Imorgon ska jag upp klockan sju igen så jag ska faktiskt krypa ner i sängen och mysa nu för jag är trött i benen. Trevligt värre, alltså att mysa i sängen.. Inte att jag har ont i benen.

Kommentarer
Postat av: Josefin

MEN SERIÖST?! faaan så fusk!! vill också träffa Måns juu, skulle ge honom en kram och aldrig släppa taget ;) hahaha



2009-05-23 @ 21:08:59
URL: http://joosefinh.blogg.se/
Postat av: Lisen

Sv: inte så långt ifrån skivarp faktiskt, bor precis utan för rydsgård, men det finns inte många som vet vart de ligger så brukar hoppa över de o säga nåt som jag tror fler vet.



Trodde oxå han var lång fast 170 är inte så lite de heller får kanske se de själv sen, om jag inte minns fel så skulle han till skivarp nån gång nu med.

2009-05-24 @ 12:03:46
URL: http://lilisen.blogg.se/
Postat av: Jennifer

SV: Haha jasså, skumt!

2009-05-24 @ 13:12:20
URL: http://www.dressyrbloggen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0