Usch!

Jag har så ont i halsen och det kliar så otroligt mycket i den att jag har lust att köra ner en tandborste för att klia halsen.. Men jag vet inte jag, det kan väl sluta rätt illa kanske?

Jag blir sååå arg, jag har inte tid att vara sjuk!

Kommentarer
Postat av: Birsen

oftast är det kroppens signal som säger " HÖRU LINDA, JAG ÄR INGEN ROBOT. SÅ TA OCH LUGNA NAR DIG NU VA! " din kropp är sönderstressad...

2009-05-14 @ 18:35:45
URL: http://birsen.blogg.se/
Postat av: samuel

hejsan söta linda hur mår du ?? jag hoppas att allt är bra med dig, du kan titta på min sida hur den iranska islamiska virusen avrätta ungdomar

2009-05-14 @ 19:27:58
URL: http://samuelku.blogg.se/
Postat av: Laura

Haha, ja, vinterpäls kan tolkas på flera olika sätt... :) Pälsen på benen är borta för länge sedan, den rök för flera veckor sedan.. :)

2009-05-14 @ 22:11:45
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Laura

Nej, jag vill absolut inte heller att armén ska bli längre, precis som din kompis så har ju också Ahmet pluggat 5 år och förväntat sig ett halvår i armén max, så det är ju surt om den förlängs nu! Och surt för mig med... :S Men jag tycker överhuvudtaget att 15 månader är ganska länge för vem som helst, tycker de skulle kunna förkorta 15 månader till 12 för de som inte har någon högre utbildning och de som har pluggat skulle få göra 6 månader som tidigare också..



Vi har nog tänkt bo i Turkiet i framtiden också... Har jag klarat av mer än 3 år här så ska jag väl klara av fler också... :P Om vi väl gifter oss och så så har jag tänkt skaffa dubbelt medborgarskap och förhoppningsvis även jobba lite.. Ingen aning om hur det är med visum till Finland faktiskt, men vad jag har hört så ska det vara ganska lätt faktiskt! Min pappa är gift med en invandrare, och hon fick visum direkt! I och med att vi dessutom har varit sambos så här länge dessutom så tror jag inte att det skulle vara några större problem, men vi har som sagt inte planerat att bo i Finland i framtiden. Men det där får man ju se, planer kan ändras med tiden.. :)



Kram!

2009-05-14 @ 22:30:37
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Cristian

Ta en vicks blå! :) Hahaha...

2009-05-15 @ 00:49:00
URL: http://ichris.blogg.se/
Postat av: Tonårsliv by Leonora - Back in the game again

I`M BACK :D



hur är läget med dig?

2009-05-15 @ 09:59:08
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0