Herregud

Jag hade fest igår. Någon bjöd mig och Camilla på något och efter det var vi okontaktbara och kräktes sönder oss själva typ. Vi kunde inte gå överhuvudtaget och vi minns ingenting efter det heller. Jag har tydligen rullat runt i andras kiss när jag skulle kissa, min klänning är sönderriven och det ligger kräftor och glasbitar överallt.

Jag minns jag satt och snackade med Ahmed, Donna, Inez, Milot och Ossian om en massa skit samt lärde dom att käka kräftor. Albaner, bosnier och araber är tydligen inte så bra på det. Jag lärde mig dock själv för bara tre år sedan. Vi dansade runt en massa men efter det så är det ganska så blankt i min skalle. Det kom runt 30-40 personer så det var ganska så trångt men det gick bra ändå. Dennis tog massor av bilder så bilder ska vi lägga upp också så fort jag får dom.

Kvällen slutade också på ett väldigt tråkigt sätt:


Som tur var så fick Linus "bara" en bruten handled och en hjärnskakning vilket är ett under efter att man har åkt rakt igenom rutan och landat 20 cm från ett stort träd.

Kommentarer
Postat av: Pauline

Har du fest utan att bjuda mig? Nu blev jag riktigt sårad. ha ha! :P Nä skämt och sido, hoppas att ni hade roligt förutom allt skit som hände :S

2009-07-22 @ 23:31:09
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

tur att det inte var värre

2009-07-24 @ 21:05:56
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Pinar

Hahaha Linda, du är bra rolig du!

2009-07-25 @ 09:59:49
URL: http://nooshis.blogg.se/
Postat av: Erica \ Yulla

MEN GUD!! :/ Fyfan va obehagligt! Man ska aldrig ta emot dricka från andra :/



Nja, sverige är inte så jävla bra som dom säger när det gäller nyblivna föräldrar.

Jag fick inte havandeskapspenning när jag väntade Ofelia heller. Dom tyckte inte att lyfta 15-35kg om dagen (kartonger) var så jobbigt. Jag är 163cm KORT och vägde då 49kg så det var påfrestande för mig så fick inga pengar 2 månader innan hon kom.. värdelöst.

2009-07-26 @ 18:20:25
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Emma

hahaha man får se till å pressa järnet så fort man får chansen ;)

2009-07-26 @ 21:05:56
URL: http://supergirlemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0