Vila i frid.

Jag skrev ju igår om allting som hänt och att jag skulle återuppta bloggandet igen eftersom jag börjat må bättre igen. Imorse ringde mamma och sa att Farbror Göte dog i måndags, 93 år gammal. Not good. Allting händer på samma gång. Det blir helt enkelt för mycket. Men på något sätt så kan jag acceptera att han dog mer än att min vän dog förra veckan eller vad man ska säga. Han hade levt sitt liv och hade många barn och barnbarn och jag vet att ett av hand barnbarn läser min blogg.

Farbror Göte har alltid kallats Farbror Göte även om vi inte är släkt med honom. Han har alltid bott i Norrland, långt inne i skogen tillsammans med sin hund. Det låter kanske som en saga men så är det. Han bodde precis brevid min mosters stuga och jag har spenderat mycket tid med honom i mina yngre dagar eftersom jag spenderade mycket tid i min mosters stuga när jag var yngre.

Sista gången jag träffade honom, var förra sommaren och då trodde han att jag var min moster eftersom han såg så pass dåligt. Men när jag började prata så visste han att det var jag. Vi hade alltid samma procedur när jag kom. Han plockade fram skorpor, gjorde saft och sedan satt vi vid köksbordet och åt.

Jag har många minnen med den gubben. Det låter kanske konstigt men så är det i alla fall.

Vila i frid Farbror Göte.



Ja, jag var blond ett tag som liten. Jag föddes med svart hår, när jag var fyra år gammal blev mitt hår blondt och sedan blev det mörkbrunt igen.

Kommentarer
Postat av: Laura

Du har verkligen varit med om många tråkiga händelser den senaste tiden! :( Ledsen att höra om din kompis och farbror Göte, och förstås även Selim... Livet är inte alltid lätt, och ofta så verkar ju alla tråkiga saker komma på en gång. Men man säger ju att man måste nå botten förrän man kan ta sig upp igen.. Hoppas att allting kommer att vända till det bättre för dig snart!



Nej, jag är frisk som en...vad är det man säger? I alla fall har jag inte haft några som helst sjuksymptom den senaste tiden, så jag får hoppas på att det fortsätter lika bra! Vad är det som alla har insjuknat i i Bursa? Magsjuka? Förkylning?



Kram på dig vännen!

2009-01-27 @ 12:31:00
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: [19år & 2barnsmamma]

Jo vi har fått gjort det, men han har dock genomskådat oss!! Men imorse drack han både alvedon & hostmedecin utan problem :)

2009-01-27 @ 12:55:28
URL: http://froidans.blogg.se/
Postat av: Annelie T

Oj, här har det hänt grejer sedanjag var här sist ser jag. Ja livet är inte alltid lätt men på något sätt lyckas man alltid ta sig igenom saker och ting även fast det är jobbigt, kom ihåg det!



Och tack för din senaste kommentar där du skrev att du tror att dte hade gått bra för mig i Idol, jag blir så otroligt glad av sånt :)

2009-01-27 @ 14:13:09
URL: http://anneliten.blogg.se/
Postat av: Ferhat

SV: mm Sundsvall med MYCKET SNÖÖÖ haha :P

2009-01-27 @ 17:03:43
URL: http://ferhat.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

ha ha ha din pappa ha väl smittat av sig på henne. :D

2009-01-27 @ 18:38:25
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Inget Namn

aaa de e kaos när en nära dör.. jag vet.. o de värsta är att jag inte heller känner något när dom försvinner..



mm de e bra låt han inte.. oavsett hur svårt det är så KÄMPA för dig själv ENBART!!!



de är ett event jobb.. står i butiker o säljer massa skit hehehe

2009-01-27 @ 21:35:06
URL: http://www.metrobloggen.se/duvetinte
Postat av: Babymyz med Familj

Ja verkligen...

Alla saker som sker kommer i tre vet du väll....

Åhh kladdkaka hade vatt nice får äta det på lördag som e min gottedag :)

Tack själv gumman <3<3<3

2009-01-28 @ 08:05:33
URL: http://babymyz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0