Fullt upp

Alltså det är fan inte lätt att vara jag när min mamma inte är hemma. Fan vad hon jobbar och står i hela dagarna. Eller jaa. Hon brukar ju ta hjälp av mig men nu när hon inte är hemma så kan jag ju bara ta hjälp av mig själv. Jag kommer aldrig överleva när jag flyttar hemifrån. That's for sure.

Hela dagen har jag spenderat i stallet eftersom min hovslagare Kaj kom hit och skodde min gamla häst. Som vanligt brukar det ta ungefär 2½ timme när han är här eftersom han pratar så mycket, men det är ju bara trevligt.. En mycket glad och trevlig dansk är han men ibland när han börjar prata iväg så hinner man inte med och rätt som det är så dyker det upp ett ord man inte förstår. Men det är struntsamma. Man lär sig ju danska liksom. Efter förra sommaren så förstår jag danska utan problem eftersom det var så många danska turister på Tosselilla. Men det dära med halvfjers (halvfjers=75) och hela kitet kommer jag nog aldrig förstå.. Det danska räknesystemet är väldigt invecklat. That's for sure.

I alla fall så spenderades dagen där eftersom jag putsade, borstade, smorde och klippte den andra hästen. Min plutt var gosig värre. Fast det vill han ju aldrig visa. Man kan stå med näsan och munnen precis bakom hans öga, hans öron åker fram och han myser. Men om man blickar upp mot öronen så drar han bak dom fortare än kvickt. Haha.

Det är sjukt hur mycket man egentligen kan tycka om sina djur och hur stor del i vardagen djuren kan ta upp. Jag skulle aldrig kunna sälja mina hästar liksom.. Jag längtar tills den dagen då jag kan börja träna och tävla igen. Om vi inte kommer så långt så har vi i alla fall slutat på topp eftersom dom tre sista rosetterna var för första plats. Liiite måste man ju få skryta om sin häst som nästan varit mer vild än tam från början när jag hade honom.


Jag tycker att han ser lite lustig ut på den bilden jag...

Efter att jag var klar i stallet så tog jag en och en halv timme ledigt för att se Dr Dolittle 4 men den var inte lika rolig som dom andra... Uppföljare liksom.. Och när filmen var slut så var det ju dags att laga middag. Ungefär så har min dag sett ut.

Nej, nu ska jag uppdatera mig om vad som hänt i bloggvärlden under tiden jag varit borta.

Synes senare igen!

Kommentarer
Postat av: Johanna

ja visst är den

2009-01-28 @ 18:53:15
URL: http://scorpiongirl80.blogg.se/
Postat av: Marica Rödebäck ~~

Haha.. visst är bilderna fula.. Jag tar nya kort hela tiden och skrattar som faen.. Riktigt skojjigt.

2009-01-28 @ 19:09:55
URL: http://rodeback.blogg.se/
Postat av: - ● Rebecca ● -

ha ha ha oh ja,jag skrev d ENDAST för att du skulle bli avundsjuk på min små fötter. :D



Shit 6 barn,han planerar o ligga i som en kanin när ni gifter er alltså!

Du,hur har d gått me allt btw?

2009-01-28 @ 19:27:34
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Laura

Jag hade världens problem med danskan mitt första år som guide. Vi hade ju danska gäster också, och i början förstod jag typ inget! De från Århus var värst! Men sedan började jag förstå så smått.. Men jag måste också tänka ganska länge då de sa något tal över femtio, jättekonstigt!! :P



Det är okej med vikten, för jag har inga problem med min vikt. Finnarna däremot så vill jag inte att någon påpekar. Jag har en spegel hemma också, jag VET att jag har en finne på hakan! (Just nu har jag dock bara en bakom örat som tar skitont!)



Jag har också lite för kort stubin ibland. Om det är något som inte funkar som det ska så tappar jag tålamodet direkt och ger upp! Virkning och sånt är till exempel inget för mig, jag får stora skälvan med såna petiga saker!

2009-01-28 @ 19:29:17
URL: http://papatya.blogg.se/
Postat av: Babymyz med Familj

Hehe ja jag syndade med ett litet snicker igår men de försvann precis under mitt allra första friskis&svettis dans pass :)



Jag känner mig sååå duktig :)

Ja men det är jag med, jag lipade som bara den, mend e va ju lyckotårar så klart.



Kram

2009-01-28 @ 19:38:36
URL: http://babymyz.blogg.se/
Postat av: Frida- Mamma till underbara Benjamin

haha aa blir jag säkert. men men. ja han e så söt min lilla påg, men undra vem han e lik haha. va e de för läxa?

2009-01-28 @ 19:46:58
URL: http://memystar.blogg.se/
Postat av: Denize

Ja visst är det jobbigt. Jag orkar bara inte engagerar mig mer om jag ska vara ärlig. Han får smaka på samma medicin så ska vi se om han kan uttala sig och kanske förstå sen. Jag kan vara lika jävlig som han och det borde han veta vid det här laget..

Hur är det annars gumman?

2009-01-28 @ 19:48:59
URL: http://denzan.blogg.se/
Postat av: kajsa

Hahaha jodå det klarar man med en stol :P



Tycker om tomelilla haha :D Lägenheten är inte 100% bara 99% så inte allt för glad än hehe!

2009-01-28 @ 19:59:36
URL: http://kajsatasan.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan sötnos varsågod det var så lite du är världens finaste och godaste tjej

2009-01-28 @ 20:26:20
Postat av: samuel

hejsan sötnos varsågod det var så lite du är världens finaste och godaste tjej

2009-01-28 @ 20:27:11
URL: http://samuelku.blogg.se/
Postat av: Inget Namn

nja inte direkt.. står i onof o siba o säljer IP telefoni... men de funkar... helt ok om jag ska va ärlig hahahaha

2009-01-28 @ 20:43:04
URL: http://www.metrobloggen.se/duvetinte
Postat av: Pauline

sv: Det tackar jag för :) Det är bra att du kommer ut också ju :)



Ha ha ! Det är inte gröt jag äter, det är havregryn med mjölk :)

2009-01-28 @ 20:45:55
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: Julia

Haha det är inte lätt när ens mamma inte är hemma:D haha hos mig ser det alltid förjävligt ut i köket när hon inte är härXD

2009-01-28 @ 20:57:39
URL: http://juliss.blogg.se/
Postat av: Michaela

Vad söta hästar;D

kram

2009-01-29 @ 06:59:07
URL: http://michaelamedor.blogg.se/
Postat av: Jen

Tyckte också hästen såg lustig ut på fotot. Och det dära me djur - jag förstår fullständigt fast jag är mer hund människa än häst. Hundar är mitt liv liksom!



Haha, ja då är det kul för dig att ta del av de diskussionerna. Jag ser blandad ut, eftersom alla frågar "du är inte HEL svensk va?" jag är van, nää...då börjar jag alltid med mamma ÄR SVENSK och pappa arab, men om min mamma bryr dom sig inte om, då ska dom berätta att dom träffade en arab eller dm hade en arabisk kompis - jag bara ok, har du vatt i STAN i Malmö - det kryllar av dom....

Så har jag haft d på mitt nya jobb där 95% är svenskar från mindre städer runt om i Skåne.

En sa till & med....aaaahhhaaa, ja jag tyckte väl du såg ut som en Iranier - SAY WHAT, fatta vilken skillnad, men näää turkar, iranier, juggar - same shit - alla är araber för dom hahaha.



Det är mina ögonbryn mest och ögon och näsa är väll kanske inte svenskt haha, men mest ögonbrynen då d inte passar till min hårfärf som är ljusare.

MEN JAG HITTAR INGEN ÖGONBRYNS FÄRG!!!



Hahaha, uppfatta fel det där me näsan, ibland glömmer man va man skrivit och svarat...

Jag HATAR min näsa - har farsans, i vinklar e den hemsk, det var nått nytt att inte tycka om sina kindben. Jag tycker om mina för jag har min mammas, men det syns bara när jag går ner i vikt, så för tillfälligt syns dom inte alls hahahaha.



Ja, jag funderar på d röd och svarta, tufft, snyggt och nu i vintern kan det passa, men vill heller inte se mer utländsk ut än va jag gör, sen om jag tar det ljust så har jag ögonbrynen som förstör och då ser jag ut som en zigge.



Hahaha, ja dom har en studsmatta, va kul att du vatt där, lilla Matilda älskar ju min mamma. Ritat teckningar och sånt till oss haha.



Ja, men då får jag åka ner till Boooo och köpa mig det, ska testa alla färger tills det blir rätt =)



Usch, va hemskt me din vän - har också en vän som tog självmord för 2 år sedan, men det var tyvärr något hon ville, hon hade försökt så många gånger, så istället fastän man inte ville det så fick man tänka att "hon fick som hon ville till slut" just eftersom hon försökt så många gånger.

Usch det är hemskt, man kan aldrig sätta sig in i hur dom tänker.



Hahha, yes i love my laundry...nä älska & älska, jag tycker det är härligt att allt doftar rent och när jag viker så är jag i en helt annan värld...skum som jag är...







2009-01-29 @ 15:18:26
URL: http://kampenmotmigsjalv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0