VAFAN!

Jag är så grymt jävla less på denna skitsida att jag snart kräker på hela skiten. Jag tänker inte sitta i 10 jävla minuter för att kunna svara på en jävla kommentar. Det är fan inte värt det. Så är det bara. Jag strejkar tills imorgon bitti eftersom det fungerar mycket bättre på mornarna.

Sedan lagade mamma någon kryddstark jävla mat så det låter som att jag har en hel armé i magen. Knepigt. Jag som brukar kunna äta allt utan några problem. Hrm..

Jag längtar utomlands. Jag är less på Sverige nu.

Dessutom så var jag så jävla dum att tacka ja till att vara barnvakt imorgon bitti också. Ööeeeeh. Jävla skit också. Det betyder att jag måste lägga mig redan klockan nio. Jävla skit.

Ännu mer dessutom har jag sträckt nacken så jag inte ens kan röra på huvudet.

Nej, jag är anti idag.

PUSS PÅ ER!

Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: TUSEN TACK : )

2009-02-18 @ 20:17:40
URL: http://lindablom.se
Postat av: Jennifer

Men vad smart att du syr dina egna paddar! När jag hade ponny så fick jag klippa av de flesta paddar för att få dem att passa.. blev inte särskilt prydligt. Var dock för lat för att sy om dem! :p

2009-02-18 @ 22:21:51
URL: http://dressyrbloggen.blogg.se/
Postat av: Annelie T

Okej, jag lyssnar mest på mötley crüe, maiden, metallica, guns n roses, volbeat och sånt men annars har jag rätt bred musiksmak ändå ;) Haha Dogge har faktiskt varit här flera gånger, jag har sett han 2 gånger iaf ;)



Utomlands ja dte hade vart härligt, jag åker iväg till USA om lite mer än en vecka, gissa om jag längtar!

2009-02-19 @ 11:47:39
URL: http://anneliten.blogg.se/
Postat av: Jen

Snackade om samma sak med min arbetskamrat igår. När dom frågar en att jobba övertid om 3 veckor så tackar man ja vänligt och blir glad för att det är extra cash, men när dagen väl kommer tänker man bara att man igentligen skulle varit ledig denna dag och har ångest för att gå dit.

2009-02-21 @ 14:41:25
URL: http://kampenmotmigsjalv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0