Rekommenderad

Min blogg har rekommenderats att läsas av Emma och nu tänkte även jag skriva ner tre bloggar som jag tycker att ni ska läsa;

* Hanna. Nu är det ju såhära att denna blogg är ganska så känd ändå men jag tycker att alla ska läsa denna blogg. Jag hoppas att den blir ännu större än vad den redan är och dödar både Stina-Lee och Blondinbellas blogg. SÅ KLICKA SÖNDER LÄNKEN! Speciellt om ni har riktigt låg humor. Alltså sjuk humor. För man garvar alltid när man läser denna blogg!

* Pauline. Här kan ni följa en väldans go bruds vardag. Hon skriver mycket och öppet om sin stamning och har även gjort videobloggar där hon visar upp sin stamning för oss läsare. Mycket intressant för mig som vill bli logoped. Men den förtjänar ett klick av alla tycker jag!

* Rebecka. Detta är en underhållande och jävligt go blogg. Bruden är väldigt, väldigt öppen om det mesta och där är en väldans rolig blogg om jag får säga det själv.

Poängen är att vi ska hjälpas åt att hitta varandras bloggar! Jag vill att det ungefär ska fungera som i filmen "Skicka vidare" (eng. titel Pay it forward). Den har en jättefin story som handlar om en 12-årig pojke som kommer på att om han gör något snällt för tre andra personer så istället för att de gör något snällt tillbaka måste de skicka vidare en fin handling till ytterligare tre andra....och så fortsätter det. Tänkte att bloggkedjan kan funka lite på samma sätt....

I din blogg ska du länka till 3 st andra bloggar som du tycker är bra (helst nystartade bloggar eller bloggar som inte har hunnit bli populära). Du skriver namnet på bloggen, lite kortfattat om vem bloggaren är och vad bloggen handlar om. Därefter skriver du lite kortfattat eller t.o.m. kopiera den lilla förklaringen jag har skrivit om "Pay it forward - by bloggers" och lägger in i ett inlägg i din blogg, så att andra kan förstå vad det handlar om.  Därefter går du till bloggarna du har valt att skriva om och lämnar in en kommentar som lyder:

"Din blogg har blivit rekommenderad att läsas i min blogg genom "Pay it forward - by blggers". Läs på min blogg vad denna bloggkedja handlar om och Du har nu fått äran att föra detta vidare på samma sätt!"


Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

ha ha ha jaa skicka upp honom hit fort som satan!



Tack för awarden,ska sätta mig ner o fixa mina blogglista senare idag.

2009-02-26 @ 13:06:58
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Ja, min häst är hungrig. Skulle nog kunna äta minst 20kg hö om hon fick välja själv.... men hon är lite för lättfödd för det. Skulle se ut som en boll då! Haha pengarna rullar iväg! Tur att det snart är bete.



Är därifrån jag tänkt beställa! :) Har du märkt någon riktig effekt av djävulsklon? Tycker det verkar vara en riktigt intressant ört.

2009-02-26 @ 13:40:18
URL: http://www.dressyrbloggen.se
Postat av: - ● Rebecca ● -

Ha haha wtf jag har competition alltså.

Måste bara sätta igång o träna röven så ja kan försöka ge mig in i leken,haha!

2009-02-26 @ 13:40:33
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Aysel Lale R

- HAHAH förjävliga är dom men min försäkring är i två år så hoppas jag inte får vänta i två år :O

2009-02-26 @ 13:44:08
URL: http://ayseelciik.blogg.se/
Postat av: Julia

Hahah jag vet, rätt äckligt!!



Hahah jaa! hon kanske har push up-trosa:D hahah det finns!!:D

2009-02-26 @ 15:21:54
URL: http://juliss.blogg.se/
Postat av: Michaela

Sv: Det var så att pappan hade besöksförbud.. visst kallas det så.. hmm.. ja. Men under rättegången så var det en gubbe som sa upp det bara för att pappan skulle få lite tid med pojken. Så han hade alltså honom under själv rättegången och när han då fick höra att mamman fick hela vårdnaden så stack han på en gång =/ Sjukt..



Alltså det ska vara lagom kallt.. som idag.. är kanske -5 =)

2009-02-26 @ 15:45:19
URL: http://miccisd.blogg.se/
Postat av: Michaela

Sv: Japp... ja jag tror då att alla visste om det. Men dom trodde väl aldrig att han skulle göra nåt sånt hur sjuk han än verkar =S



Ja men precis.. fast här är det myyyyyyycket snö kvar så geggig blir ingen här uppe =)

2009-02-26 @ 16:36:57
URL: http://miccisd.blogg.se/
Postat av: Jen

Pay it forward är sååå bra! Man fick t.o.m en tår i slutet av filmen! Har du sett den?



Så han bor kvar i Norrland eller var det var du var ifrån?

Fatta du inte hans vinklar eller ville du inte fatta?

Är han turk som alla andras i denna blogg värld haha?

Hur ser tiderna ut för Bo Olsson i TOMMELILLA???

Tänkte åka ner en helg till mamsen och shoppa litta...

2009-03-03 @ 23:07:15
URL: http://kampenmotmigsjalv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0