Äntligen hemma!

Nu har jag lagt tre barn i sängen och fått dem att somna. Jag har också fått 300 kronor som går till spargrisen. Hoppas inte den stackaren spricker snart. Höhöhö, ingen risk gott folk! Har ni en slant att skänka så är det bara att skicka! HAHA!

Stackars plutten som slog i huvudet. Eller, han nuddade bara i kanten på en stol med näsan och då blev det livat värre minsann! I fem minuter grät han. Till slut grät han inte ens längre utan skrek bara. Antagligen var det för att han var trött för efter att jag hittat snuttefilten så tvärsomnade han i mitt knä när jag satt och spelade schack med dom andra pojkarna.

Så då var det bara att gå och byta om på lillen så han fick sin pyjamas på. Och byta pyjamas på ett barn som sover är nästan omöjligt fick jag lära mig idag. Dom är helt lös i hela kroppen liksom. Nåja, jag fick det att fungera till slut och sedan spelade vi lite mer schack innan det var dags för de två mellanpojkarna att gå och sova.

Det är otroligt att det ska ta längre tid att få en sexåring och en nioåring i säng och somna än en liten ettåring. Hrm.. Nåja. Imorgon ska jag vara där halv sex till klockan åtta. Så det blir trevligt värre. Nu känner jag att de äldre pojkarna börjar bli lite mer öppna. Innan så har de varit så blyga att de nästan inte ens svarat när jag pratat med dom. Nåja, det är en väldigt trevlig familj i alla fall så det är härligt att man kommer så pass bra överens med dom liksom.

Handlat har jag gjort idag också för imorgon ska jag laga börek. Fyfan vad längesen jag åt det. Mmmm! Spenat, ost och vitlök. Kan det bli bättre? Nääe!

Bjuder på en bild som jag precis tog. Bara så ni ser att jag lever liksom. Eller bara för att det är så jävla kul att se sig själv i camen och göra riktigt fula miner och sånt krams. HAHA! Men mjaa, såhär ser jag ut för tillfället:



HAHAHA kolla mitt knubbfejs. Mina kindben syns inte ens längre.
 Höhöhö. Istiden here I come

Kommentarer
Postat av: - ● Rebecca ● -

Du verkar ha kusiner o kompisar som liknar alla. hahha



Ja Melvin e aslugn,riktigt snäll o fin pojke.

Men guuud så envis och riktigt arg blir han om han inte får som han vill. hahahha

2009-02-04 @ 23:46:26
URL: http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
Postat av: Jessie - Mamma till Jacob

hej hej=)

Vi mår bara bra här=) hur är det med dig??

klart att man får tacka;)

Nej du nu måste du komma igång & jag med annars så sabbar vi detta=( All slit, tid & pengar i onödan annars liksom.



va söt du e, du har juh äpple kinder, gulligt hehe¨

Visst är det svårt att ta på pyjamas när dom redan sover haha. Stackarn som slog sig, mmm vad gott med börek, åt det mycket förr. ha en underbar dag gumman kraaam!

2009-02-05 @ 08:42:40
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/
Postat av: Pauline

sv: Ha ha ! Där är det fan hemskt ! Tur att det inte kom en bil bakifrån ;) HAHA!



Öööh, va fan är börek? :S



Ja, jävla snor unge ! och det var skiit många som skrev kommentarer till henne att hon var en bortskämd snorunge och så vidare :P ha ha!

2009-02-05 @ 12:34:03
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: IDA

Dina kindben e lika sina som vanligt :)

2009-02-05 @ 19:53:25
Postat av: Linda

IDA: Menar du att jag alltid haft så feta kinder? :O :O :O

2009-02-07 @ 00:51:48
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0