Nu går vi mot hösten...

Det känns verkligen att hösten redan är här för fyfan vad jag fryser.. Jag fryser i och för sig hela tiden just nu, min doktor säger att det är för att jag börjar tappa vikt och att det visar på att det är fettlagret som blir tunnare, alltså kommer själva kroppen (inte fettet) närmare kylan. Eller något sånt. I och för sig så har jag inte gått ner så mycket i vikt än men förhoppningsvis så är det på gång. Sist när jag gick ner så mycket i vikt så frös jag konstant och då var det sommar/vår. Så det återstår att se hur mycket jag kommer frysa i vinter... Förhoppningsvis drar jag ju till Marocko också så då blir det i alla fall två veckor med värme.

Ska jag vara ärlig så orkade jag under en hel månads tid inte ta mig ut och gå. Jag jobbade och sov, det var i stort sätt det som jag gjorde under den sista månaden på sommarjobbet i år. Men nu ska vi inte prata om negativa saker för jag mår betydligt bättre nu också så det är skönt.

Imorgon så ska jag visa er bilder på vad jag pysslat med under den senaste veckan.. Jag kan väl säga så mycket som att jag använt min kreativa sida. Mer om det får ni se imorgon.

Jag är förresten ensam hemma i två veckor nu, eller en vecka till eftersom en vecka redan gått. Det är skönt att vara hemma själv men jag går faktiskt inte ut mer än nödvändigt när det är mörkt. Vem kunde tro att en som traskat förbi Fiskdammen i Nolby utan några lampor halv elva på natten under vinterhalvåret i flera år, skulle bli mörkrädd när hon hamnade i platta Skåne? Det trodde inte jag i alla fall..

Idag så skulle jag egentligen ha varit till Lund för en rundvanding för att se vilka hus vi kommer att vara i när vi börjar skolan. Men jag valde att stanna hemma. Att köra 8 mil för att gå en rundvandring för att sedan köra dom 8 milen hem igen, känns inte riktigt lönt. Då frågar jag hellre om vägen när jag väl börjar skolan på tisdag. Jag är faktiskt lite nervös om jag ska vara ärlig. Men vi får väl se om den nervösa sidan av mig, kommer att lugna ner sig eller inte..

Imorgon så ska jag åka och klippa mig samt färga håret vilket verkligen behövs för fyfan hur jag ser ut. Hemskt. Jag kan ju dela med mig av en bild som jag nyss tog där ni ser mig helt nyduschad, osminkad, med brillorna på samt min älskade pyjamas på. VARNING VARNING! Haha! Ska jag vara riktigt ärlig så skiter jag i om ni tycker att jag ser hemsk ut! Livet är för kort för att man ska oroa sig för alla andras åsikter hela tiden.

Aaaah, ni ser ju själva! HAHAHAHA! Pittögd ser jag dessutom ut att vara också. Illa! Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska gå mot det ljusare hållet eller om jag ska färga håret mörkt igen. Det återstår att se helt enkelt.. Några förslag?

Nej, nu ska jag krypa ner och värma mig i sängen innan den sista delen på Sagan om Ringen börjar på tv3. Jag har faktiskt laddat med en påse Tortillachips som jag ska smaska på under filmens gång. Euroshoppers egna, finfina grejjor minsann!

Imorgon ska jag svara på alla kommentarer när jag kommer hem från frisören. Och från och med imorgon ska jag förhoppningsvis ta itu med bloggandet på allvar igen.

Kommentarer
Postat av: Tove

Har följt din blogg ett tag. Kämpar mot bulimi och har ett rejält bakslag vilket innebär att jag för tillfället är väldigt tjock. Lever med den ständiga kampen, precis som du vad jag förstått? Några bra tips? Vad ska du läsa i Lund? Var det längesen du flyttade till Skåne? Jag bor mellan Lund och Malmö och gick i skolan i Lund så fråga gärna om det är något du undrar över angående Lund. Det är en schyst stad faktiskt!

2009-08-30 @ 20:46:40
URL: http://ttoove.blogg.se/
Postat av: Laura

Jag tycker att du passar i mörkt hår! Och så tror man ju ofta att man ser värre ut än vad man egentligen gör. För det mesta ser folk inte den minsta skillnad vare sig man har glasögon en dag och nästa inte, eller om håret skulle vara smutsigt eller man skulle ha jättemycket finnar, det är bara man själv som tror att folk lägger märke till det! Dock fick mitt självförtroende sig en liten törn då jag vågade visa mig i glasögon framför Ceyhun och han skrattade och sa att jag ser ut som hans farmor! :S Sedan sprang han upp till andra och sa: "Laura ser ut som min farmor då hon har på sig glasögonen!". Sista gången jag hade på mig glasögonen nära honom. :)



Jag tycker du ser söt ut!



Dock

2009-08-30 @ 22:48:22
URL: http://papatya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0