Phuuu

Som tur är så gick allt bra med morfar igår. Men jag kan lova att det var många orofyllda timmar. Han fick sövas ner och sedan skulle dom "chocka" in hjärtat i rätt rytm igen. Det är en rätt så vanlig "operation" men ändå så blir man ju orolig eftersom han ändå är 82 år gammal. Nästa sommar har jag planerat att jag ska ta en vecka då jag ska åka upp till morfar och fiska som på den gamla goda tiden. Jag och morfar fiskade alltid på somrarna innan han flyttade till Varberg, för att sedan flytta till Filipstad. Det är våran grej liksom..

Men sen ska jag ju dra till Turkiet också. Ajaj, blir svårt att hinna med allting. Jag ska prioritera morfar min i alla fall.

Anyway.. Nu ska jag snart åka och vara barnvakt till dom små pojkarna som bor 3 minuter härifrån. Det blir nice.. Jag hoppas att dom är lugna så jag kan få ha det lite lugnt.. Men så lär det väl inte vara antar jag. Haha.

Jag hoppas verkligen att förkylningen släpper till imorgon. Jag vill inte sitta i salen på högskoleprovet och vara den där som alla sitter och kollar bak på eftersom jag har den irriterande näsrinnan och hostan. Haha.



Puss!


Jag har en finne på sidan av min mun. Vacker va?

Kommentarer
Postat av: Jessie

Oj, va jobbigt!

Brukar du äta det ändå någon gång eller du får sån allvarlig reaktion?

förstår dig att du var orolig för din morfar när han skulle opereras jag var det när min mamma skulle göra det & hon e bara 35 år gammal, har juh inget med ålder att göra, man e rädd om dom man bryr sig helt enkelt.

Förestän tack för tipset ifall nu det skulle vara nödvändigt, jag hoppas inte!

2008-10-24 @ 23:08:49
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0