Förberedelser..

Snart så är jag helt klar i stallet och redo att ta hem hästarna från betet. Jag skulle egentligen tagit hem dom nu i helgen men eftersom det har blivit lite varmare igen så får dom gå en vecka extra på betet. Dom har ju ändå täcken på sig så dom klarar sig säkert utan problem.

Nu är boxarna städade i alla fall:





Sen är jag sur på mig själv, på Hööks och på Bole. Hööks och Bole är jag arga på för att jag inte får mina paket som jag behöver NU NU NU NU! Förjävla skit att det ska ta över två veckor att få det som man beställer.

Eller som Bole, jag beställde saker. Jag får mitt paket men det som jag behövde allra mest, står det att det kommer senare. Varför kunde dom inte ha gett mig den informationen när jag ringde och beställde? Jävla skitaffärer.

Nu ska jag bege mig in ï The Sims värld igen. Skönt att drömma sig bort och kunna styra andra "människor" till fullo. Sen kan jag garva åt dom som att jag vore deras Gud. Moahahaha.

Kommentarer
Postat av: Louise - Sveriges största au pair blogg

HAHAHHAA Jag har iiiiingen aning om vad du snackar om, men de är lungt. Du är kåt på Gaypåsen, eller HORNY kanske jag ska säga. HAHA.



Du den där högtryckstvätten skulle jag vilja köra med. Grym ju!

Och duuuuuuuu, jag kanske drar och jobbar i Turkiet i sommar. Ta du semester och hänger på baren jag ska jobba på då eller?

Du kan bli alkis med mig!!



2008-10-03 @ 03:41:46
URL: http://louisesa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0