2 days to go!

JAG ÅKER OM 2 DAGAR! Fattar ni som jag längtar? Känns sjukt att jag längtar egentligen. Det är ju massor av människor som har dött där och som ville därifrån också längtar jag dit? Wacko Lindo! Moahahaha.För er som inte vet så ska jag till ett nedlagt och bevarat koncentrationsläger i Auswitch.. Yeey! En som mamma känner sa att lukten fortfarande finns kvar plus att det finns skallar som ligger lite överallt med hårrester kvar på! AAAAAAAAAH!

Anyway, jag har varit och växlat in pengar så nu har jag 600 Zlotych.. Hrm, polska pengar i alla fall. 1718 svenska kronor. Nu känner jag mig pank!

Btw så har jag ont i huvudet. Inte bra det. Jag tror det beror på att jag backade in i en jävla påle när jag växlat pengar. HAHAHA! Jag tackar de högsta gudarna att jag har en dragkrok för annars skulle nog hela min bil vara trasig. HAHAHA! Jag och Olivia satt bara och garvade.

Olivia: - Jag har aldrig krockat innan...
Jag: - Krockat? Jag backade in i stolpen, det var inte den som körde på mig. Hrm..

HAHAH! Jag skyllde på att det var imma på rutorna. Osis att det inte var någon imma på bakrutan, den var minsann fri så där försvann min livlina.. HAHA! Nåja, domdära jävla pålarna är så jävla små att dom inte ens syns så vad skulle jag göra liksom? Hrm.. Nåja.. Vi överlevde alla tre (vi två och bilen) och firade det genom att åka till Mc Donald's och köpa glass. Mc Flurry med Ahlgrens bilar-smak är faktiskt jävligt gott. Så den tycker jag att ni ska testa. Olivia körde sin egna lilla variant:


Mc Flurry a la Olski pommes strips!

Kommentarer
Postat av: anna

låter intresseant, jag skulle också vilja åka dit.

2008-05-26 @ 20:44:09
URL: http://annaringbys.blogg.se/
Postat av: Emsan

Jag var i Polen och besökte det koncentrationslägret för ett tag sedan. Lite läskigt allt som hände där men samtidigt intressant att varit där! Hoppas du får det riktigt bra! Hur länge är du borta?

2008-05-26 @ 21:25:33
URL: http://emmaa86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0