Skäll!

Hahaha jag har fått lite halvskäll av en del som läser min blogg eftersom jag inte uppdaterar så mycket nu.. Förlåt för det men jag har haft mycket att göra och kommer ha det hela denna vecka och nästa också men jag försöker så gott jag kan ändå.. Hoppas ni förstår. Annars så får ni väl fortsätta klaga, det visar ju bara att ni bryr er! Haha!

Jag har pratat med min mentor idag men även med skolvärden eftersom min frånvaro inte stämde, som jag hade trott. Så jag kommer inte få någon varning om studiebidraget. Grymt skönt. Måste dock bättra på min närvaro ändå. Visst, jag har problem med både min mage och min rygg/nacke som skolan vet om men jag måste kämpa på mer än jag gör.

Jag var med om en ridolycka när jag var yngre som gjorde att jag fick de problemen med min rygg och nacke. Jag ska gå till en kotknackare snart så det blir bättre. Magen har jag en sjukdom som gör smärtan är olidlig på nätterna. Utan sömn, orkar man inte med allt till slut och behöver vara hemma en dag bara för att man ska kunna få sova lite. Men jag kämpar på så gott jag kan..

Annars så har dagen varit helt okej än så länge. Det var sjukt jobbigt att ta sig upp i morse men hunden kom ju så jag var tvungen att kliva upp i tid. Plus att jag skulle hämta Ida på stationen kvart i åtta. 07.44 fick jag ett sms där det stod: "Du glömmer inte mig nu va?" Hahaha. Halt var det imorse också. Fytusan ja..

Nej, nu ska jag fortsätta med hemtentan så jag kan bli klar med den och så jag slipper sitta uppe hela natten ikväll igen. Vi har ju nationella prov i speaking i engelska b nu men vi som inte är i gruppen som har det nu, får jobba på valfri plats.

Det blev en hel roman nu.. HAHA!

Hur är er dag idag förresten? Allt bra?

Kommentarer
Postat av: Angelica

ja, fräsch färg med :)

2008-03-05 @ 19:02:05
URL: http://snultan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0