Jobbig natt!

Minst sagt. Passade ju lilla vovven över natten. Andra gången han skulle sova borta och är 10 månader gammal. Så sa dom igår när dom lämnade honom att de som passat honom sist över natten fick inte mycket sömn.. Hmm, tänkte jag. Det låter ju verkligen toppen, jag som är sjukt trött.

MEN jag stängde in mig med honom på mitt rum, la ut hans favoritfilt på golvet, gav honom ett tuggben och sedan sov han. Från 22 igår kväll till 5 i morse. Sen var det ut på första kissen eftersom han väckte mig med en enorm slick över hela ansiktet. Hahaha. Och när det blåser storm och man är supertrött och nyvaken så är det bäst att man tar på sig någonting mer än pyjamasen, en träningsjacka och träskor med hål i. Fyfan, jag höll seriöst på att frysa ihjäl i den förbannade blåsten och ändå var vi bara ute i typ 3 minuter. Jag fick seriöst stötta upp hunden eftersom han förflyttades i sidled.

Sen tog vi sovmorgon till 7 för att sedan gå ut igen och sedan somnade vi om till halv 9. Han var inte den besten som dom sa att han skulle vara över natten. I och för sig så har han ju varit här 2 gånger tidigare så han känner ju till huset och mig. Han fick även träffa Liam igår, storhunden vi har för er som inte vet.. Och jävlar vad dom lekte!

Men jag fick mina 200 kronor och då är det faktiskt värt att sova lite sämre en natt. Right? 200 kronor är faktiskt 400 tuggummin. Dom bokade även in en helg till som han ska vara här. Great! På onsdag kommer han också hit så jag ska se efter honom.

image414

Igår kväll när vi skulle sova. Han ser rätt så lugn ut va?

Kommentarer
Postat av: Tu Madre

Det var första gången jag använde den koftan fast jag köpte den i cember. det har varit lite svåart att få den till användning, men nu med skärpet gick det bra.

2008-03-02 @ 13:40:33
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se
Postat av: Tu Madre

hahaha! nackdelen är ju att den inte passar under några jackor eller nånting ju :/

2008-03-02 @ 13:47:48
URL: http://www.TUMADRE.blogg.se
Postat av: Louise S.A - Aupair i USA

haha nej, vi pratade engelska med varandra..HAHAHA jag är sååååå kass.

Gud sicken söt hund!!

Kram Louise

2008-03-02 @ 15:07:57
URL: http://www.louisesa.blogg.se
Postat av: niklasbb

har du facebook?=)

2008-03-02 @ 15:09:17
URL: http://niklasb.blogg.se
Postat av: Jonna

naw, vilken söt:)

2008-03-02 @ 18:04:44
URL: http://JONNAat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0