Resfeber!

HAHA! Jag är hemma. Jag är glad att jag är hemma och jag är glad att jag bor i Sverige. Det är allt jag kan säga. Jag ska skriva en resedagbok här i eftermiddag eller ikväll hade jag tänkt men jag tänkte bara ge ett litet livstecken först så ni vet att jag överlevde flygresan dit och hem samt att jag inte blev ihjälgasad när jag var i Auchswitz..

Jag ska aldrig mer klaga på svenska vägar, svensk trafik eller någonting annat som har med Sverige att göra. Det är en sak som är säker. Jag ska aldrig heller klaga på våra taxichaffisar eftersom man i Polen inte ens kan hitta till hotellet. Hrm..

Jag ska inte heller klaga på dom som tigger här i Sverige eftersom dom i Polen är tio gånger värre. Där släpar dom sig typ fram för att kunna tigga pengar.

Jag ska berätta allt om resan ifrån vår första motgång då vår lärares pass inte längre gällde och blev förhörd av polisen, när ett bagage försvann, tandkrämskriget som utspelades i rummet brevid oss, de nakna polskorna som sprang i korridorerna, när vi krockade med taxin, när Olivia blev påkörd av en bil, när vi såg heta spanjorer när vi åkte häst och vagn (bildbevis finns), när vår kamera blev stulen, besöket på Aushcwitz och Birkenau, killarnas dreggel efter polska flickor, min rödbetssoppa (???), när Olivia kissade på golvet (2 gånger), när vi skänkte en kondom till en kille som uppträdde på torget  och allt annat! Bara vänta och se. Ikväll blir det mycket att läsa och se för det var mycket som hände på dessa dagar. Jag har tagit runt 1200 bilder allt som allt. (2,5 minneskort)

Men jag lever i alla fall. Trots att jag nästintill kräktes på flyget hem och var helt övertygad om att vi skulle krascha med tanke på allt snurrande med planet. Jag trodde han var vilse där ett tag.. Anyway, jag lever!

Vi hörs snart igen för allra först ska jag se på reprisen av Desperate Housewives!

Hej sålänge!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja exakt ;)

haha, jag älskar att sova ;p, jag har bara suttit vid datorn idag och städat lite:)

2008-06-01 @ 15:44:44
URL: http://notjustanotherprettyface.blogg.se/
Postat av: Marcus Å

Varför är jag knäppis? :S

2008-06-01 @ 16:59:45
URL: http://slipsens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0