Fy på mig igen!

8 dagar och ingen bloggning. Alls? What's that all about?

Jaja, jag ska köra en update nu i alla fall eftersom det är så många som tjatat på mig. Jag hoppas att ni inte ledsnar på mig allt för mycket bara. Men jag har faktiskt en ursäkt, jag har jobbat varje dag och därför inte haft ork att slå på datorn när jag kommit hem. Vem trodde att jag skulle börja dissa datorn bara för att jag började jobba? Inte var det jag i alla fall..
Men vad har hänt dom senaste dagarna då? Jo, det är en hel del faktiskt. Vi har gått upp till att jobba nästan 9 timmar om dagen vilket gör att jag inte är hemma förrän tidigast kvart över sju på kvällarna så därför är man rätt så slut i skallen efter att ha suttit i kassan non stop för att se att ingen smiter in eller att föräldrar försöker göra sina barn kortare? Nej, det gäller att vara på vakt hela tiden. Som i tisdags när jag satt kvar själv när alla andra kassor stängt.

Då kom en bil upp till grindarna i full fart, tvärstannade och ur baksätet så hoppade två killar ur, slängde sig över staketet och började kuta. Zigenare var detta dårå. Jag är inte rasist men det vet nog alla som känner mig redan. Anyway så fick jag stopp på dom när jag skrek till dom att dom kunde gå ut och gå in den rätta vägen. Till svar fick jag: - Vi trodde att man gick in här ju! Jojo, bullshit. Annika hade hört mig skrika så hon kom gåendes till min lilla kur och hjälpte mig. Tur var väl det eftersom en av killarna gick runt till en annan grind som ligger typ 200 meter från den förra och slängde sig över där medan hans föräldrar och släkt med flera stod och försökte uppehålla mig genom att titta i broschyrer.. Jojo, det gick ju toppen. Not! Annika kutade i alla fall ikapp den killen igen, skrek: SKITUNGE och fick ut honom från nöjesparken.

Mammorna började vifta med tusenlappar och sa att dom minsann visst hade pengar. Sen skulle alla in i bilen igen efter mycket om och men. Jag stod utanför min kur och kollade på dom när dom började rulla iväg och då skrek en av mammorna: - Du behöver inte titta på oss så, vi är inga apor!
Jag svarade: - Du, detta är min arbetsplats och jag står precis vart jag vill och kollar också precis vart jag vill. Det är ingenting som DU kan bestämma.
Hon: - Jag vill prata med din chef, ge mig din chefs namn!
Jag: - Jo, hon står därborta, sa jag och pekade på Annika.
Då körde dom iväg och var nere på parkeringen i 4 timmar till. Hallåja, what's that all about? En tant var jätterädd så hon tordes inte gå ner till bilen eftersom hon kände att hon hotat dom så Jenec fick komma ner till entrén och gå med henne ner. Ni vet. biffig polack! Haha. Såhär i efterhand så var det rätt så skoj. Egzon hade fastnat på en låt också, I will surviiiiive, satt han hela dagen. Hahaha. Så nu ska han söka till Idol.

Nåja, annars så har jag fått ett lönebesked för juni månad som jag får nu i juli och jag är faktiskt rätt så nöjd om jag ska vara ärlig. Tro det eller ej. Anyway.. Sen så ska jag och Josse åka och käka kinamat. Jane skulle kanske följa med också eftersom hon inte käkat så mycket kinamat? Hur kan man inte käka kinamat? Jisses säger jag bara.. Ööhm.. Sen så har jag köpt en ny mobil till mitt Comviqkort som jag nu också har. Så om det är någon som vill ha det numret så får ni säga till.

Btw, så ser det ut såhär på mitt jobb:



 

I torsdags jobbade jag på marknaden i Tomelilla istället för på Tosselilla och där träffade jag Rashid som jag inte träffat sedan i september förra året. Hahaha. Jag fick världens jävla bamsekram av honom. Hahaha. Han är rolig han. "Du får inte överge din mamma. Din mamma är trött, hon behöver din hjälp, du vet!" Haha. Jaja. Vi säger så va habibi. Höhö.

Jag åt en gammal sallad där som jag köpte på Coop med räkor, skaldjur och lite alla möjliga sånadära vattendjur fanns i. Jag tyckte att den smakade lite konstigt så efter jag käkat upp den så kollade jag lite på förpackningen och då får jag se att den är 2 dagar gammal? Så både igår och idag har jag kräkts och skitit sönder mig typ. Roligt va? På mina jobbardagar och allt. Suger big time. Jag hoppas att jag är redo för att jobba imorn för annars får jag ju inte så mycket i lön och då blir jag ledsen värre. Jag vill bli värsta rikemansbruden nu ju. Höhö, will never happen.  

Sen så har jag bokat resan upp till Emmah som blir den 10e oktober, då ska vi festa. Sen på lördagen ska vi på Ladies night och kolla på Martin Stenmarck, Henrik Hjelt och nån annan snubbe som inte är så intressant. Sen ska tydligen nån jävla b-sångare också vara med där? Varför? Han är inte ens vald än? Löönt! Nåja, jag åker hem på söndagen den 12:e. Tågbiljetterna gick på sammanlagt typ 400 kronor. Och det tycker jag var rätt så billigt. Sen får jag ju slagga hemma hos Emmah och Erik så det blir niiice. Äntligen så ska vi ses baby! Moahahaha. Wonderful juu!

Sen så har jag bestämt att det kanske är bäst att jag säger hej då till Ali ändå. Det kanske är bäst eftersom jag är så förbannat förvirrad för tillfället. Nåja.. Det var väl det som hänt dom senaste dagarna tror jag..

Sen har jag fått Elinsug också av någon anledning. Elin, vi måste ses någon dag vetja!


Kommentarer
Postat av: Emmah

Jag bara MÅSTE ha ditt nya nummer :D

2008-07-20 @ 09:47:34
URL: http://emmahskriver.blogg.se/
Postat av: Emma

oh, haha, jag o mamma ska också på ladies night! :D 4 oktober, i göteborg. peter stormare ska vara med o han är ball ju. :P .. o så får vi varsin tshirt också, hahaha. :D

2008-07-28 @ 20:29:09
URL: http://irrelevant.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0