RÄDSLA!

Jag ska till tandläkaren.. Om sisådär 30 minuter. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill iiinte!

Dom ringde halv tio i morse och frågade om jag ville byta tid, skulle egentligen ha varit där halv fyra i eftermiddag men istället ville dom ha dit mig kvart i ett. Självklart hade jag redan begett mig in till byn för att köpa medicin till pållen och lite sådära. Så mamma svarade ja. Yey!

På tal om medicin. Det är fan inte konstigt att det är så många djur som blir vanskötta nuförtiden. Jag menar, 10 tabletter avmaskningsmedel kostar 86 spänn! Det är ju rena rama rånet med tanke på att en katt käkar upp tre tabletter på tre dagar. Huah.. Och då var det ändå "bara" avmaskningspiller. Om katterna får öronskabb så kostar en förpackning medicin 300 spänn. Sjukt. I och för sig så ska jag inte klaga eftersom jag kom undan rätt så billigt med Kalinkas ögonvatten och ögonkrämen. 87 kronor. Jag som var rädd att 400 inte skulle räcka. Haha!

Efter att jag handlat medicinen så åkte jag vidare till Bo Ohlsson eftersom jag har velat köpa ett pussel hur länge som helst som man kan lägga tillsammans på kvällen när man har tid. Så som man gjorde när man var liten.. Eller så som jag gjorde när jag var liten. Jag hittade ett 1000-bitars pussel så det återstår och se hur mycket hår jag kommer dra av mig innan det är klart. Jag öppnade och kollade hur det såg ut.. Jag möttes av 20 mörkblåa bitar som såg likadana ut.. Jag börjar få lite ångest över att jag köpte det nu..

image146


Passionsfrukt har jag handlar idag också. 4 passionsfrukter för 19,80. Helt otroligt. Rena rama rånet. Allt är fan dyrt idag. Tur jag får pengar den 8e eller den 16e.

Nä nu ska jag klä på mig och bege mig till den otäcka tandläkarstolen. Usch.

Ha det så fint så länge!

Kommentarer
Postat av: Fröken D

lycka till hos tandläkarn det går säkert bra ska du se!

2008-01-02 @ 12:38:45
URL: http://mjaomjao.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0