Norrlandsguuuuld!

Eftersom jag hittade Elins lapp till mig där hon skrivit Norrlandsguld = Linda så måste jag ladda upp denna låt.. Jag satte ihop en video men läs texten i början innan ni börjar klaga på den..

Norrlandsguldsbilden finns bara där eftersom jag enligt Elin, är Norrlandsguld. Erkänn, lite halvguldig är jag väl i alla fall?

Btw vill nu veta hur min första skoldag på gymnasiet var? Såhär:
Rektorn: - Ja, som ni hör så är inte jag från Skåne. Det hör ni på min dialekt. Är det någon annan härinne som inte är från Skåne?
Jag räcker upp handen: - Ja, jag!
Rektorn: - Vart är du ifrån då?
Jag: - Hej, jag heter Linda och kommer från Lule!

HAHAHAHA, den meningen säger hälften av klasskamraterna fortfarande till mig och tycker det är skitkul. Jag tycker faktiskt det är lite diskriminerande. En tjej i klassen säger till och med att hon fortfarande har svårt att höra vad jag säger ibland. Så mycket norrländska snackar jag väl ändå inte liksom? I och för sig så vet väl majoriteten av er inte hur jag låter när jag snackar. Men en dag kanske det kommer också!

Nu till låten!

LYSSNA PÅ TEXTEN! Noooga! Sjukt rolig!


Kommentarer
Postat av: Zabina

Jag bor i lilla staden vingåker, bredvid katrineholm :D Aha, så du är liksom inte uppvuxen där ? ;Min vän madde flyttade också dit när hon var 14 el 15, till Tomelilla, vet du vart det ligger? :D

2008-01-25 @ 15:36:11
URL: http://zabinaa.blogg.se
Postat av: Zabina

HAHA VAD KUL! världen är liten, japp madde har en lillasyster: Melina och en storebror:alex, men de bor ju inte i skåne. Madde heter Madelen Tzoanidis :) Hon har varit tillsamans med Niklas sen hon flyttade ner typ, men nyss gjort slut.. Är det samma tror du? :=)

2008-01-25 @ 15:53:02
URL: http://zabinaa.blogg.se
Postat av: Solin

hahahaha, :D

2008-01-25 @ 16:12:56
URL: http://solins.blogg.se
Postat av: Zabina

Nehe, vad tråkigt ;D eller ah.. =) Du har säkert stött på henne, för vad jag har förstått är inte tomelilla så stort va? :)

2008-01-25 @ 16:24:55
URL: http://zabinaa.blogg.se
Postat av: Annelie

Haha norrlänning is the shit för fan! Själv bor man ju i Gällivare :D

2008-01-25 @ 17:57:31
URL: http://anneliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0