Jag är laat!

Jag har inte pluggat idag heller. Ahuah. Det kommer sluta dåligt detta.

Jag har hittat några kuddar i Josefssons som jag tror jag ska beställa i framtiden. Jag hittade också en träningscykel som jag tänkte köpa. Hur nu den ska få plats i mitt rum.. Jag borde kanske fixa en mindre säng, då får mer saker plats. Eller?

Jag, träningscykel. Detta kommer bli intressant. Men jag har ju sagt att jag ska börja med allt igen så med hjälp av den så kan man inte skylla på vädret..

Imorn ska jag göra någonting annat än att bara vara hemma. Jag lovar. Haha. Värsta tråknuckan jag är för tillfället. Helst av allt vill jag bara soooova. Sånt som man får lov att göra på lov. Sånt som jag fick lov att göra på lov innan mamma slutade jobba. Nu är hon hemma jämt så lov är inte roligt längre eftersom hon är på mig non stop med att jag ska göra en massa saker här och där.

Nu ska jag mysa vidare under min filt, i min säng, tillsammans med One Tree Hill.

Ciao och förmodligen godnatt!

image151

Kommentarer
Postat av: Angelica

Mja jag vet inte om alla kläderna finns i butikerna men de finns ju på nätet o i katalogen iaf.. men just den tröjan finns ju butik iaf :)

2008-01-03 @ 19:11:33
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Angelica

hehe ja de e inte lätt :p mkt man vill ha. lite man kan få :p

2008-01-03 @ 19:14:51
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: L

Svar: Men seriöst? Taskig vän.. hur kan man kolla up det då?:/

2008-01-03 @ 19:29:09
URL: http://tugga.blogg.se
Postat av: Louise S.A

Svar: Jovisst, så tänker jag med. Men samtidigt har jag varit i Turkiet alldeles själv och upplevt nått ofattbart där. En stor skillnad från Usa och aupairlivet men jag har ändå gjort något liknande.
Sen, ju mer jag tänkte igenom detta idag, så tror jag att jag känner att det stämmer så väl just för att jag nästan lagt ner "usa-projektet" och inte hört nått om detta under hela jul och nyår.

Men vi får se hur det blir i framtiden!

Kramar Louise

2008-01-03 @ 19:31:30
URL: http://louisesa.blogg.se
Postat av: Elin

det sjuka är att jag var tvungen att vända och hämta kortet, på den lilla vändan började jag flåsa, vi snackar 3 trappor ned, tre trappor upp och tre trappor ned, och jag sprang inte...

2008-01-03 @ 20:39:38
URL: http://prinsipesans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0