Jag är en feeeegis!

Minst sagt. Tandläkaren borrade och slipade och pillade så att jag trodde att hela tanden skulle lossna men jag kände inte ett dugg. Inte ens när de blåste och höll på. Tandläkaren: - Känner du något nu då? Vifta bara med handen om det gör ont så får du vila lite emellan. Hahaha. Men jag behövde inte vifta ett dugg. Jag tyckte nästan att det var skönt eftersom borren burrade lite mot kinden. Munmassage för tusan!

Efter att jag var klar så sprang jag in på Coop och köpte en tidning och då kom jag på att det inte var så bra att gå in på en allmän plats när man har en bedövning som bedövar halva läppen, tänderna, kinden och ena näshålan. Ännu mindre bra är det när man är förkyld för då märker man inte heller hur det börjar rinna. Hahaha! Jag hade lust att snatta en minitampong och pilla upp den i näsan för att det skulle sluta rinna. Men det gjorde jag som tur var inte. Det hade nog sett ännu mer mysko ut om jag sprungit runt med en tampong med tampongsnöre som flyger runt från näsan. HAHA!

Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med lite mer One Tree Hill eftersom det är så dåligt väder ute.. Men egentligen så borde jag plugga.. Hur tråkigt det än låter.. Men det tar jag imorn istället.

Goodbajs!


Kommentarer
Postat av: kidabouche.blogg.se

s; hehe ja, det får man :) riktigt bra tycker jag :) !

2008-01-02 @ 14:18:38
URL: http://kidabouche.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0