DOKTORSHELVETE!

Aaah, jag var ju till vårdcentralen nyss för att kolla upp örat. Läkaren började med en massa frågor och sen skulle hon kolla i öronen med dendära maskinen som alla småbarn skriker för..

Första örat gick bra och där fanns ingen inflammation men så kom hon till vänsterörat! Aaah, helvete vad hon tröck med dendära maskinen. Jag riktigt skrek: AAJ! Hon sa: Jaså, jaha du var lite öm där.

Oooh jag hade lust att säga: LITE ÖM? Hur låter man när man har mycket ont då när jag nu skreeeeek för det där? Klart som fan man får ONT när du borrar sönder örat med maskinhelvetet.

Sen skulle hon kolla ögonen eftersom dom är helt ömma så hon började kolla och jag kom på att det borde bara FÖRBJUDET för läkare att röka. Hennes händer STANK röklukt och alla som känner mig vet att jag är rökallergiker så mina tårar började rinna. Åååååh. SJUKVÅRDEN SUUUUGER OCH ÖRAT GÖR FAN ONDARE NU ÄN NÄR JAG ÅKTE IN!!!!

Jag har i alla fall fått penicillin som kostade 120,50.. Att kärringen skulle kolla örat kostade 150 kronor. Det gick på cirka 10 minuter allt som allt..

ÄR DET NÅGON MER ÄN JAG SOM TYCKER ATT SJUKVÅRDEN ÄR FRUKTANSVÄRT DYR?

image227

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kåvepenin e jag allergisk mot, bara så du vet :P Allt e dyrt.

2008-01-21 @ 17:25:30
Postat av: Angelica

Jo verkligen! Fruktansvärt! Borde finnas Gratis Sjukvård & Gratis Tandvård! Jäflar..

Usch kåvepenin, inte gott. får rysningar, ja fick krossa o blanda me yougurt när jag hade halsböld/halsfluss för att ja inte kunde svälja tabletter. tacka fan för att ja kan svälja nu iaf :P

2008-01-21 @ 18:18:59
URL: http://snultan.blogg.se
Postat av: Linda

Anonym: Då får vi inte pussas imorgon då? :(

2008-01-21 @ 18:44:42
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: IDA

Nej de går inte pga medicinen.. Säger vi.. :P

2008-01-21 @ 19:01:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0