Gå ner i vikt?

Goodermorgon allihopa!


Idag är det måndag och början på mitt nya liv..igen.. Vi får väl se hur länge det håller denna gång men förhoppningsvis ska det gå väl nu. Jag pratar såklart om att jag ska börja träna och äta rätt igen. Så som jag gjorde innan. Så jag slipper drösa runt på en massa extrakilon som bara är ivägen.


Så idag har jag faktiskt redan hunnit mocka och varit ute på powerwalk trots att jag var hemma sent igår. Duktigt av mig tycker jag dårå. Powerwalkade tillsammans med min hund typ 4-5km. Bra gjort med tanke på att det är första gången sedan i juni jag gör det. Då powerwalkade jag som mest 9 kilometer på en halvtimme. Den ni! Jag vet inte om det är bra eller dåligt men det gick snabbt och det var effektivt så jag är nöjd med det.


Jag ska anta mammas vad angående vem som går ner mest kilon på x antal månader. Som ni kan läsa i detta inlägg! LÄNK -> Ett vad. <-LÄNK 

Vinnaren får 2000 kronor av den andra. Så ni får hålla tummarna för att jag vinner. Så jag slipper hosta upp 2000 kronor till min mamma. Jag ska dock anta det vadet om några dagar eftersom jag på så sätt redan kommer igång med förbränningen. Så förlorar man inga dagar liksom. Smart va?


Jag ska med andra ord nu fortsätta med träningen (powerwalk, ridningen och min crosstrainer som jag har på rummet), börja äta fibersaker av allt (ris, pasta osv) igen, skippa mjölken och det bröd som jag äter. Halva tallriken med grönsaker (iofs så har jag redan det men ändå).. Sen ska jag inte äta några onyttigheter som chips och godis. Dricka dricka ska jag inte heller. Det är lugnt på den punkten eftersom jag inte ens dricker dricka. Om jag vill ha någonting gott så ska jag köpa mina salladsärter som man kan köpa på Ica för 20 kronor. Perfekt liksom.

Mer frukt, mer vatten och mindre sitta vid datorn!


 

Hur skulle ni göra om ni ville gå ner i vikt? Några tips som ni vill dela med er av?
image375
Mina älsklingar..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Salladsärter?
vad fan är det?!

2008-02-18 @ 14:12:39
Postat av: Linnéa

Oh fyfan vad gott. Den där jordgubben och den där till höger skulle sitta fint nu.

2008-02-18 @ 17:49:53
URL: http://lillix.blogg.se
Postat av: Linda

Sandra: Det är gröna små ärter i ett grönt skal. Allt går att äta. Kan lägga in en bild på det senare så du får se ;)

2008-02-18 @ 17:51:21
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: Linnéa

Hehe vilken? :P

2008-02-18 @ 18:11:30
URL: http://lillix.blogg.se
Postat av: aalexandra

åååååååååh va gott de ser ut :D

2008-02-18 @ 18:17:33
URL: http://lolabrin.blogg.se
Postat av: tilda

åh så gott!

2008-02-18 @ 18:58:20
URL: http://aouch.blogg.se
Postat av: Emsan

Men du kommer ju inte se fet ut i klänningen efter vadet? Då kan du ju gå på balen! :)

Mitt bästa tips om man vill gå ner i vikt är att skippa ALLT godis, alla kakor, glass, bullar, saft, choklad.. You name it! Och inte göra minsta undantag (ok, miniundantag kanske..) Det funkade för mig. Observera: FUNKADE! Nu tror jag att jag är så sockerberoende att det aldrig skulle funka.. Haha!

Haft en bra dag annars?

2008-02-18 @ 19:26:20
URL: http://www.emmaa86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0