Min bebis!

God morgon! Idag är jag uppe med tuppen, eller hur? Nää, kanske inte riktigt då.. Det var ju synd. Det hade annars varit väldigt trevligt att vakna tidigt så man slapp sova bort hela dagen. Men man får ju kanske skylla sig själv när man väl ligger och pratar i telefon till klockan fyra på morgonen. Haha! Nåja, trevligt var det i alla fall. Det ska jag inte ljuga om..

Min magsjuka har inte riktigt gått bort än, så jag har faktiskt inte ätit någonting sedan förra torsdagen. Jo, jag åt två små kalvsyltebitar på lördagen men det kom upp lika fort igen så det blir nog ingen mer kalvsylta i mitt liv. Nåja, jag dör inte för det i alla fall.. Jag är väldigt förkyld också, så jag låter som att jag verkligen är i målbrottet. Nu vet jag hur det är att vara kille när rösten verkligen spricker så man piper som ett brandlarm. HAHA!

Annars så ska jag ta itu med den sista uppgiften i engelska idag. Jag har skjutit upp det tills nu eftersom jag inte mått särskilt bra, men jag måste skicka in den så Linda hinner sätta betyg innan fredag eftersom rektorn vill ha in mitt nya betyg i Engelska B också. Nåja, det ska väl gå att ordna så länge jag får tummen ur rumpan.

Jag fick förresten tummen ur rumpan igår kväll och satte upp min fina tavla som jag gjort helt själv. Förstår ni hur stolt jag är? Den känns verkligen som min bebis och jag är så stolt över mig själv eftersom jag tagit bilderna helt själv också. Oh yeah!



Lite stolt kan jag väl ändå få vara över mig själv? Bilderna är inte redigerade, utan en sån fin solnedgång/soluppgång brukar vi ha här. Bilden längst ut till höger blev lite mörk men det är mina hästar i solnedgången. Jag funderar på att sätta svart där det är vitt istället men jag vet inte jag. Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: carolina

Riktigt, riktigt fina bilder :) Testa med svart o se hur det blir!

2008-12-17 @ 11:13:47
URL: http://bergman.devote.se
Postat av: Jessie - mamma till Jacob

haha har jag sakt att du e rolig?

kan tänka mig att du gjorde ont...nej jag dricker inte nu..bara ibland när det faller mig in & då brukar det oftast bli 2-3 gånger om året. Men det är kul att bli full=) men inte så full att man inte vet vad man gör eller spyr ( aldrig hänt mig).



Julen är mysig, förstår inte riktigt hur du menar..hur ska man fira den?

vet inte hur just ni gör men jag tycker att dagen är jätte mysig med en massa go mat & presenter=)kram

2008-12-17 @ 12:19:07
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/
Postat av: Jessie - mamma till Jacob

Snygga bilder=)

har tänkt att göra likadnat med mina, vissa bilder blir juh mycket finare när man tar dom själv än vad kända fotografer gör.

2008-12-17 @ 12:20:36
URL: http://silkybutterfly.blogg.se/
Postat av: Pauline

sv: Ja henne snackar man inte om frivilligt ;)



Tror du att du känner alla jag känner nu va? :P HAHAHA! Ja, hon är 89:a, men hon inte blond, och jag tror inte att hon hänger med nån som heter Elin :) Jag har lagt ut en bild på Carol innan, du kan kika på den :)



Du får fan bli frisk snart så att vi kan ta den dära möröten juuu :P

2008-12-17 @ 12:22:28
URL: http://pupsie.webblogg.se/
Postat av: Marika

sådär, nu är jag "back on track" igen. lessna lite så jag tog en paus. jag kan inte öppna bilden som du skickat till mej på hotmailen, det står nått om en massa virus och bilden visar bara ett stort kryss. så gör gärna ett nytt försök. skriv vilken du vill ha som bakgrund och all annan information som du vill stå med så att det inte blir mer missförstånd utan du får designen!

2008-12-17 @ 13:33:30
URL: http://mariikis.blogg.se/
Postat av: Louise - Sveriges största au pair blogg

Fasikien va snygga bilder. Jag har liknande bilder hemma, över turkiet.

Det är vykort och extremt redigerade, och inte ens i närheten så snyygga som dina.

Fotograf i framtiden?



Anyway, såklart du skulle få en paket av mig. Så mycket du fick betala för din egna vinst lixom.

Jag skickade hem en låda till Sweeeden också, så när jag kommer hem så kommer jag kanske skicka ett till till dig (blir billigare så)

och nu har du julklapparna redo för alla dina tjejvänner (och en del killar med kanske...)



Have fun with the fish, not toooo fun tough!

2008-12-17 @ 15:26:05
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: Johanna

Riktigt vackra bilder!

2008-12-18 @ 10:41:32
URL: http://skuggis.blogg.se/
Postat av: angelica

väldigt fina bilder

2008-12-22 @ 23:32:44
URL: http://snultan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0