Finne!

Jajamensan. Finnar också. Haha. Jag tycker synd om de som kommer från Finland egentligen. För de är finnar och finnar är någonting som vi inte vill ha i ansiktet. Alltså gillar vi inte finnar. Vilken rasism..

Nää nu ska jag inte snacka finnar för jag har ingenting att säga om dom. Alla är värda lika mycket. Aiight?

Igår städade jag mina två garderober och kom fram till att jag längtar till jag flyttar hemifrån så jag kan få en snygg byrå istället. *dreggel* Bara 5 år kvar. MJÄÄÄH! Jag får hitta världens kille och våldgästa honom. HAHA!

Jag bar upp alla vintertröjor till övervåningen också så nu ligger dom och skräpar i soffan däruppe istället. Jag har plockat ut en del som jag ska skänka bort också. Mestadels linnen och t-shirts som jag aldrig kommer använda igen men som jag hållit kvar i garderoben i typ tre eller fyra år (sen jag flyttade till Skåne) för att man tänker "tänk om". Men det dära jävla tänk omet kommer nog aldrig komma. Tyvärr.

C kom halv sju imorse och jag har tvättat bilens motor. Och klockan är bara kvart i nio. Fattar ni så effektiv jag varit?

Nu städar mami och sen ska vi åka till Bo Olsson och shoppa en present till mammas kompis som tydligen skulle ha någon fest ikväll. Trevligt trevligt. Tur jag slipper vara fylletaxi för henne igen.

Nej nu ska jag gå och kolla på mina finnar en stund. Och hata dom lite extra. JAG ÄLSKAR FREDAGAR! Todels!

image546
(jag är pittögd och det står jag för!)

Är det nån mer än jag som tittar på finnar idag?

Kommentarer
Postat av: angelica

haha det är inget fel på finnar, så länge dom inte sitter på mig ;)

söt bild!

2008-04-18 @ 13:29:07
URL: http://tufflaan.blogg.se
Postat av: emily

svar på kommentar: det kommer nog ta ett tag innan jag gör piercingen, är inte riktigt säker än + att alla i min omgivning verkar vara emot att jag ska göra piercingen :P

2008-04-18 @ 15:28:42
URL: http://emali.blogg.se
Postat av: Emsan

Halva min garderob består av saker som jag "kanske kommer använda. Någon gång". Dock är detta inte troligt, men man är nedrans bra på att lura sig själv!
Yeees, nu är det fredag! Hoppas du får en trevlig sådan!

2008-04-18 @ 18:00:29
URL: http://www.emmaa86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0