I hate this shit!

Jag hatar verkligen att vara sjuk. Idag har jag säkert hinkat i mig tio liter the.. Och klockan är bara tolv. Inte bra. Försökte att göra mig själv lite gladare genom att shoppa lite på josefssons hemsida. Så har jag plockat varukorgen full och vooopsi, då vill det inte fungera mera. Jag som tänkte handla lite så man fick dom fräcka kopparna på köpet som man kan ha sen när man flyttar hemifrån.

Jag har ju en hel kista full med saker som jag ska ha när jag flyttar hemifrån och mina soffor står på övervåningen så nu ska jag bara bli gammal nog att flytta hemifrån också. Men jag lär bo kvar hemma tills jag pluggat klart. Onödigt att ta en massa lån när man ska plugga vidare. Palla ha studielån som man måste betala resten av livet? Så därför har jag världens bästa familj som ska låta mig bo kvar i mitt minirum tills jag har pluggat klart. Weyy. Låter lockande att bo hemma i typ 5 år till? Eller inte. Äääh, skitsamma. Jag ska ju bo ensam resten av livet sen så.

I alla fall så vill jag bli frisk nu på studs. Idag när jag skulle ringa och sjukanmäla mig och telefonsvararen gick på så hörde man Tinas röst säga: Tala in tydligt ditt namn, klass och frånvaroorsak. Jomen tjena, när jag öppnade truten för att snacka in allt så kom det inte många ljud från min mun. Haha, det lät nog som om jag var i målbrottet. Men det är jag kanske? Har ju inte vart det än så det är kanske det jag kommit in i nu? :D Woooho, nu får jag hår på pungen oxå. Nääh, febern som talar nu!

På lördag ska jag och Olskipolskii till Tingvalla eftersom vår älskade Magnus Carlsson ska vara där. Känns som att det kommer vara vi två och 30000 gamlingar. Hon skulle köpa biljetter och sen skulle hon få peningar av mig så det blir nice.

Nu ska jag bränna lite skivor och sen ska jag be min kära mor ringa till Josefssons så hon kan beställa lite kläder och koppar till mig. Men det gör hon nog inte.

Idag kom skolfotot också men jag fick inte min skolkatalog! Har någon fått den? För jag fyllde i blanketten att jag skulle ha den också men jag fick bara skolfotot. Am I the only one?

Aja, nu ska jag övertala mor min.

Tjoooolahopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0