Idag är jag less!

Idag så hatar jag alla betestransporter. Idag när jag skulle till skolan så hamnade jag bakom en sån och jag kunde inte köra om eftersom det var mittstängsel och enkelfilat. Yes, tänkte jag. Jag lägger mig en bit bakom så jag slipper få en sockerbeta inslängd genom fönstret. Jag har ju sett miljoner ställen där det ligger tappade betor i exempelvis rondeller eller på vägen.

Varför använder dom inte det förbannade skyddet så man slipper få en bil som har krossade rutor? Det är ju lag på att dom ska ha skyddet på har jag fått höra, jag som bor på landet och allt. Men ingen använder dom skydden eftersom det tar extra tid att sätta på och ta av. VAFAN! Tänk när dom kör på landsväg där det är 80.. Dendära jävla betan får en jävla fart och hamnar den fel kan en ynka sockerbeta mörda oss. My name is Beta, Socker-Beta and I'm here to kill you!

image11

Förutom att det är jobbigt med alla transporter så luktar det ju för fan skit överallt av dom! Oavsett var man är, även om man är inne i stan så luktar det ändå skit eftersom transporterna går förbi där. Aaah! Geggigt överallt är det också.

Aaah. Blir sne på sånt.

Aja, nu är jag på skolan iaf. Jag överlevde färden till skolan så det är härligt värre. Nu sitter jag och väntar på att religionen ska börja så jag får redovisa. Sen tänkte jag åka hem eftersom min rygg håller på och tar död på mig. Jag fick några enorma smärtstillande grejjer som jag kan ta men vafan, det ska inte kännas som att man sväljer en hink när man tar smärtstillande. Eller ska det det?

Haha, jag känner mig som om jag vore 90 bast. HAHA!

Imorn är vi lediga och då är det meningen att vi ska hälsa på praktikplatserna men jag tror att det räcker om jag ringer till dom och bokar tid imorn så får vi se sen hur det blir.  Får man inte fingrarna ur så får man inte heller hälsa på barnen.

Nu ska jag halta mig till religionen. 

Iaf så måste ni köpa hem Shan Atcis Svenska 2 dvd. Fatta som man skrattar åt den.. Ett plus är ju att han är fin att se på också! Haha! Tycker jag i alla fall.

image10


OVER AND OUT!
*Har vi köpt hundar, hur många hundar har vi köpt?*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0