Goood morgooon!

Nu sitter jag här igen. Har nyss duschat så jag klev upp 4 i morse. Annars brukar man ju i alla fall få sova till halv 5. Men idag tänkte jag vara lite smart så slipper jag duscha efter jag varit och "jobbat".

Sitter och väntar på att mitt tea ska bli klart så jag kan åka iväg. Sitter även och bråkar med min lilla kattebebis eftersom han har fått nån knäpp.

Hade världens knäppaste dröm inatt. Drömde att jag kunde flyga eftersom jag hade magiska byxor och sen skulle jag flyga till Pluto för Pluto har stor näsa? Aja, man får till det rätt knas i drömmarnas land.

Sen undrar jag hur många kilon man egentligen går upp när man duschar? Idag vägde jag mig innan jag hoppade in i duschen sen när jag kom ut tänkte jag kolla om jag gått ner någonting under duschen eftersom jag gjorde vääärlens gymnastik i morse. Haha, tappade ner alla flaskor på golvet för grejjen som allt stod på, lossnade. Så det blev till att plocka upp allt. Tror jag räknade till 34 flaskor? Vem fan har 34 flaskor i duschen om inte vår familj? Jisses. Aja, åter till vågen, jag hade istället gått upp hela 4 kilo? WTF! Hur jävla mycket hår har jag egentligen på kroppen? Äähhh.

Idag är det redovisning på religionen. "Mina vänner, jag har haft det bra med kineserna. Jaa" Haha, den läraren är rätt cool ändå.

Mitt rum är så sjuuukt varmt. På natten när jag sover så kan jag inte ha någonting förutom täcket på mig. Annars svettas man ihjäl. Sen har jag fläkten på som står och blåser hela natten men ändå svettas jag. Aaah. Bara för dom har satt igång pannjäveln. Det enda positiva med pannan, det är att man slipper hoppa upp ur sängen an halvtimme innan man ska duscha för att slå på tanken så man får varmvatten. Annars är dendära pannan bara jobbig.

Oooont i magen har jag idag också. Kanske inte är så vidare roligt men jag får försöka överleva. Känner mig även slö och lite halvdepp. Men det beror nog på vädret. Haha, i och för sig så är det kolsvart ute så jag vet inte ens vad det är för väder. Haha!

Jaja, nu ska jag kiiila. Idag ska jag även hämta mina klääääder och koppar som kommit. Rooligt värre.

Todelooo så länge.

Have a nice daay!


Kommentarer
Postat av: Christian

Får man se kläderna ikväll då kanske? ;P

2007-10-08 @ 09:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0