Bio och youtube!

Igår var en trevlig kväll.


Åkte hemifrån vid halv sju tiden för att ta mig till Willyboooy i Dalby. Skulle leka superbralokalsinne så jag skulle hitta själv hem till honom denna gång. Haha, jo det gick ju bra. Höll på att köra på två människor som gick över ett övergångsställ. Mörkt ute, noll reflexer. Så jag var tvungen att tvärnita. Seeeen märkte jag att jag hade polisen bakom mig när jag tvärnitade. HELVETE tänkte jag, nu blir jag av med körkortet eller nåt sånt. Man vet ju aldrig hur noga polisen är och så. Men allt gick bra som tur var. Vid detta laget hade jag redan kört för långt så jag skickade ett sms till Willy och sa att han fick hämta mig på Vårdcentralen. Woho, han såg inte impad ut när han kom i sin minibil men vi tog oss hem till honom till slut.


Medan han käkade fick jag sitta och leka lite vid datorn. Yippi! Hittade inte ens internet på den grejjen bara för själva ikonen var omgjord. När han kom tillbaka så skulle visa mitt kanonbra toaskämt på youtube men internet var så segt så det blev aldrig så. Så då sket vi i det och åkte in till Lund för att hämta våra förbeställda biljetter till Supersugen som han hade bokat under dagen. Haha, han gillar att köra runt i min bil men bilen visade vad den kände, den slutade funka. Eller en lampa där man ser hur långt kört och sådära. Haha! Vi parkerade i alla fall och fick sedan gå en runda för att komma till biografen som filmen skulle visas på. Stoooooor salong vare. Gamla stolar med massa klet på. Yummi.. Verkligen. Såg två grabbar som går på skolan oxå. Helt stolt över att jag kände igen någons nuna! Haha! Bara för Willy själv såg människor överallt som han hejade på. Jisses.


Aja, vi fick till slut komma in efter att Willy checkat in dom gamla toaletterna. - Jag fick nästan inte plats ju! Jahapp, tänkte jag. - Det är därför man är tjej, för då slipper man stå. Haha. Aja, vi kom in i salongen och Willy har bergis varit där tidigare och gav mig därför biljetten med platsen som hade klet fulla stolen. Yummi, härligt att sitta där. Aja, reklamen började och han stoltserade över att han kände nån studievägledare som var på en reklam. Eller nåt sånt.


Filmen började till slut och jag hade skitkul. Skrattade en hel del. Även när alla andra var tysta. Hmm, pinsamt är det ju. Ni vet den känslan när man sitter där och tycker något är kul och man skrattar.. Och ingen annan gör det. Hmm.. - Tjejen där, hon använde mig som tampong! Haha, det tyckte jag var skitkul eftersom en tjej typ stått och dansat mot hans ben och han hade världens mensfläck på byxorna. Haha!


image7


Aja, efter filmen så åkte vi hem till Willy igen och glodde en del på Youtube eftersom filmen som jag skulle visa, funkade igen. Sen skulle han visa nån film som jag fattade nada av. 10 minuter lång var den iaf och det var en massa krigssnubbar och såntdära. Gubbar som ropade MINE, MINE, MINE. Öööh, tänkte jag. Men det blev lite roligare när det började regna män.


Aja, körde hem vid ett-tiden och var hemma kvart i två. Seeeen upp tidigt igen. Blööh. Min skalle gör ont. Haha. Men det vare värt för det var en väldans trevlig kväll.


Det är en film som ni måste se iaf för den var rooolig värre!

Tack för en trevlig kväll.

Ciaaao!


Kommentarer
Postat av: willy

hehe
jo jag hade varit i den salongen innan ja! o kletat lite på stolen, enbart så att du skulle få sitta i det:P..
tack själv för den balla kvällen:)
kram

2007-10-07 @ 12:01:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0