Aaah aaah aaaah!

Såååå sjunger jag idag för så låter låten i Winamp. Haha!

Jag har haft en trevlig dag på skolan idag. Mindre trevlig eftersom jag fryser som fan. Vet inte vad det är på gång. Även nu när jag sitter med tjocktröjan på så fryser jag som ett as. Mindre roligt det alltså. Plus att jag skulle ut och gå på gymnastiken och då hade jag inga bra skor och gå i.. Märkte jag när jag kom tillbaka. Satan va ont jag hade i hälen då. Jaja. Jag överlevde. Men frös.

Sen när vi kom upp till skolan så hinner vi nätt å jämt komma innanför dörren till mentorstiden när brandlarmet börjar gå. Jaha, ut i kylan utan jacka. Aaah! Jag ska börja dra en kärra bakom mig med kläder så man är förberedd när man ska ut på brandövning. Hade varit mer trevligt om hela skolan brunnit ner. Men iochförsig så är det bara 2 dagar kvar i skolan nu och sen så slipper vi skiten! Oléy!

Haha efter brandövningen så hade vi i alla fall mentorstid. Trevligt, trevligt. Sen hade vi möte om studenten med klassen. D-klassen vill inte äta med oss så då får vi käka själva på nåt ställe som hette nåt på B. Jaja, vi är bättre utan dom ändå så! Moahaha!

Sen hade vi engelska så jag såg klart på MAMA-filmen ännu en gång. Haha. Sen så hade vi matte vilket inte var lika kul så jag och Idapidan gick in till skolan och lekte lite putsfönstermedtuttarna tillsammans med Olivia. Haha, hjälpte henne lite hur man fixar textrutor på arbeten oxå. Men det har hon glömt imorn hur man gör den lilla fisen.

Imorn så är det svenska- och engelskaprov oxå. Skulle vara trevligt om det går bra så därför ska jag lämna datorn inom 10 minuter eller nåt liknande. Måste hinna plocka in hästarna innan halv sju också för då börjar Navy CIS. Mammas och min umgängestid. Lalala!

Fick precis en låt från turken. Haha. Eller albanen som inte kan albanska. Aja, sjukt fin var den iaf så nu känner jag mig ensam värre. Huvvaligen..  "I wish I could be close to you and feel your every move. Never ment to feel this way. Maybe you could come around one day..."

Over and OUT

Kommentarer
Postat av: Visar

Ej..Jag Är Ingen Turk,och jag kan visst albanska:)....O Jag har värdens mysigaste låtar(:...;);)!! (Det var jag som skickade låten till henne asså)Puss:D:)

2007-10-24 @ 20:51:50
Postat av: Linda

haha klart du är turk innerst inne. haha. albanska kan du inte alls då :P haha. fiiiisen lilla :D

2007-10-24 @ 20:57:23
URL: http://liiiiinda89.blogg.se
Postat av: IDA

När fan gick brandlarmet? :O Bryggeriet hette det..

2007-10-26 @ 19:48:02
Postat av: Linda

Det var när ni fortfarande var nere och bytte om. Haha!

2007-10-26 @ 20:50:19
URL: http://liiiiinda89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0