Bra dag.

Idag har dagen vart bra värre. Längesedan dagen varit så bra som den var idag.

Vaknade vid kvart över fem men låg och drog mig till halv sex. Upp och hoppa, ut och mata djuren och klä på sig och mata katterna. Sen körde jag till APU:n.

Öppnade förskolan och möttes av massor av trötta barn. Sofia visade alla rutiner och så. Det är sjukt mycket intryck som man får så trots att man inte gör någonting särskilt så blir man ändå rätt ordentligt trött.

Vi var ute hela morgonen efter frukost och jag upptäckte att jag kommer behöva plocka med mig ännu mer kläder än jag hade med mig idag. Igår hade jag bara med mig mina Lovikavantar.. Och då när vi var ute så började det ju tooookregna. Så jag såg mer ut som en dränkt katta då. Haha. Bra första intryck. Så idag tog jag med mig massor av regnkläder och en massa och andra vantar. Men då kom det inget regn! Istället så var det snorkallt. Så jag ska fixa iordning allt idag så jag slipper frysa..

Imorn så börjar jag klockan 8 och slutar halv 4.. Sen börjar jag klockan 5 igen. Så under den 1½ timmen så ska jag ta mig in till Tomelilla och handla en färdigrätt som jag kan värma till mig själv som jag kan äta innan mötet på kvällen. Måste åka till SvenskaFoder också och köpa betfor, mineraler och vitaminer till hästarna.

Idag är det kallt.

Jag mååååste ringa Försäkringskassan imorn också! Får fixa det på min lunchrast eller något sådant..

Idag är det tisdag så det är bra program på tv:n hela kvällen.

Tack och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0