Goodmorgon!

Eller aa, jag har ju varit vaken sedan fyra så det är snart god middag för min del. Hoppas allt är bra med er därute för med mig är det väl så bra det kan bli med tanke på omständigheterna.


Jag passade barn i morse så det var fullt upp på morgonen.. Bråk och tjafs är jag van vid nu men jag tycker det är synd att den äldste testar på så mycket när man inte passat dom på ett tag.. Men det är väl så det är. E är äldst, K är i mitten och L är minst.. Så bråkade E och K medan L sov så jag sa till dom att om dom skulle bråka så fick dom pallra sig in på sitt rum och bråka så de inte väckte L... Dom slutade bråka men gick in på rummet och lekte lite. Sen kom dom ut igen och då sa K: - Vi ska inte bråka mer nu. E (som är sex) började bråka lite igen så sa K (som är tre): - Nej E! Vi skulle inte bråka. Sluta nu. Dom små liven är för kära. HAHAHA


Hästarna är ute och jag har börjat baka lite tills på fredag då jag ska bjuda på lite gotti till barnen på förskolan som hejdå. Det känns tungt att lämna dom nu.. Haha, när jag kom hem så hade jag två val:
1. Gå och sov till halv elva.
2. Sätt dig och renskriv samhället.

Haha, så nu sitter jag här och renskriver litegranna.. Tråkigt värre men det måste ju göras så jag kan lämna in det idag så slipper jag dra runt på det imorgon..

Usch, nu är det bara en timme kvar innan mamma rullar in på undersökning/operation. Ahua. My thoughts will be with her today..

Min vovve ligger och snarkar i min säng just nu. Jag skulle också vilja ligga och sussa lite.. Mmmm..


image77
Bilden är från i somras och har nada med texten att göra.

Men det är ju skola idag för första gången på sju veckor så det kommer bli kul att träffa allihopa igen. Men vi får säkert en massa läxor. Det skulle inte förvåna mig.. Jag som redan ligger efter. Jag får ta ett ryck nu över jul och studa skallen av mig.. Som om jag skulle ha nåt i den. HAHA!

Jaja, vi hörs väl senare. Ha det fint så länge.

Pling plong långkalsong

Kommentarer
Postat av: Patricia

o jag har fått lov idag;D
de käns könt fast hade massa arbeten till idag ;(

2007-12-17 @ 15:26:44
Postat av: Linda

haha vi får inte lov förrän på onsdag.. men vi har studiedag imorn så det är nog rätt lugnt :)

2007-12-17 @ 18:33:31
URL: http://liiiiinda89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0